Main Menu

Επιστρέφει στην κανονική του ροή από τη Δευτέρα το πρόγραμμα του κορυφαίου ενημερωτικού ραδιοφωνικού σταθμού της Ξάνθης του Super88 radio.

Επιστρέφει στην κανονική ροή του την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα του κορυφαίου ενημερωτικού ραδιοφωνικού σταθμού στο Νομό Ξάνθης του Super88 radio με πολύ δυνατές επιστροφές.

Σας ξυπνάμε από πολύ νωρίς το πρωί στις 6 με τον πολυλογά Γιώργο Ψάλτη και την Στεφανία Κασίμη. Στη συνέχεια στις 8 αναλαμβάνει ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στο ενημερωτικό χώρο του ραδιοφώνου ο Γιώργος Χουδαλάκης που επιστρέφει μετά από 2 χρόνια. Μαζί του ο Νίκος Ρογκάκος που από ότι φαίνεται θα κάνουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο.

Στις 10 το πρωί ο Γιάννης Κοκκαλίδης αναλαμβάνει την τοπική πρωινή ενημέρωση με τοπικές ειδήσεις για τη Ξάνθη και ολόκληρη τη Θράκη, πολιτικά, σχόλια και τις τηλεφωνικές γραμμές να είναι ανοιχτές για όλους τους ακροατές.

Την σκυτάλη παίρνει η πρώτη σε ακροαματικότητα ενημερωτική εκπομπή σε ολόκληρη την Ελλάδα,  στις 11 ο Νίκος Χατζηνικολάου σας ενημερώνει με τον δικό του τρόπο για 2 ώρες.

Η συνέχεια ανήκει στους τεντιμπόηδες Μάνος Νιφλής και Άκης Παυλόπουλος έρχονται στις 13.00′ το μεσημέρι μέχρι τις 3 να ολοκληρώσουν το πιο πλούσιο ενημερωτικό πρόγραμμα ραδιοφωνικού σταθμού στο Νομό Ξάνθης.

Μέχρι το βράδυ ολοκληρώνουν το πρόγραμμα του σταθμού ο Κ.Κατραμάδος με την Ε.Βαλή 4-6 το απόγευμα, στη συνέχεια ο Γιάννης Αργυρόπουλος 6-8 και το βράδυ Γρηγόρης Δημητρίου 9-10.

Καλή σας ακρόαση…