Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
12°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio
Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Νέα οργισμένη ανακοίνωση του Γιώργου Μαυρίδη για τους κακοπροαίρετους για το κακοποιημένο σκυλάκι που υιοθέτησε από τη Ξάνθη.

Μετά το βίντεο που δημοσίευσε ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης για το κακοποιημένο σκυλάκι που υιοθέτησε από τη Ξάνθη ο γνωστός σε όλους μας Θεσσαλονικιός προχώρησε σε μια ακόμη αυτή τη φορά γραπτή μακροσκελή δημοσίευση στα socail media που λέει πολλά για τους κακοπροαίρετους αλλά και για όσους τον κατηγορούν ότι λόγω δημοσιότητας του δώσανε το κουτάβι.

Παρακάτω η δημοσίευση του:

Αγαπημένε μου φίλε(η) μ’ακούς;

Ναι εσένα λέω που ζορίζεσαι με το κάθε τι που σε ξεπερνάει, ναι εσένα μιλάω.

Εσένα που νιώθεις άβολα αν τα μάτια σου αντικρίσουν κάτι όμορφο και τα αυτιά σου κάτι πρωτάκουστο.

Εσένα που νιώθεις κάθε φορά ότι όλοι πρέπει να κινούνται γύρω από τα θέλω σου.

Λοιπόν άκου πως έχουν τα πράγματα μεγάλε, το κουτάβι δεν το υιοθέτησε ο διάσημος που του έγινε χάρη επειδή είναι διάσημος.

Το κουτάβι το υιοθέτησε ο άνθρωπος που έψαχνε 3 μήνες ένα αδέσποτο για να μεγαλώσει η οικογένεια του, απλά έτυχε να είναι αυτό.

Το υιοθέτησε ο άνθρωπος που τηλεφώνησε από την πρώτη ώρα και μέρα του εγκλήματος εις βάρος του κουταβιού και ζήτησε υιοθεσία σε περίπτωση που καταφέρει να ζήσει.

Το υιοθέτησε ο άνθρωπος που έκανε 300 χλμ για να πάει να το δει και να μιλήσει με αυτούς που του έσωσαν την ζωή και το φρόντιζαν.

Το υιοθέτησε ο άνθρωπος που όταν το περιστατικό έγινε γνωστό σε όλη την Ελλάδα και το ήθελαν όλοι, ζήτησε να μείνει κρυφό, γιατί το σημαντικότερο είναι Η ΥΓΕΊΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ και όχι ποιος το πήρε.

Το υιοθέτησε ο άνθρωπος που έπρεπε να κάνει ένα βίντεο για να σου εξηγήσει τους αυτονόητους λόγους που το ζωντανό παρέμενε σε στενό περιβάλλον.

Αυτόν τον άνθρωπο ανάγκασες εσύ με την παρανοϊκή σου συμπεριφορά να κάνει ένα βίντεο για να σου εξηγήσει ότι δεν γίνονται όλα για κάποιο σκοπό, δεν υπάρχει δόλος και κακία η μια συνωμοσία από πίσω που όλος τυχαίως εσύ την ανακάλυψες.

Και τώρα μάντεψε τι δεν έκανε αυτός ο άνθρωπος, μάντεψες;
Άκου λοιπόν τι δεν έκανε αυτός ο διάσημος.

Δεν μπήκε να γράψει σχόλιο σε κάποια σελίδα για να μαζέψει λαικς.
Δεν έκανε κοινοποίηση ζητώντας 1 λαικ μια προσευχή.

Και προπάντων δεν επέτρεψε να γίνει η υιοθεσία του κουταβιού πρώτο θέμα προς όφελος του,το κυριότερο μέλημα του ήταν να ζήσει, γιατί αν δεν ζούσε ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΉΡΧΕ ΥΙΟΘΕΣΊΑ.

Τώρα κατάλαβες και γιατί δόθηκε σ αυτόν;

ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

Μέχρι που ήρθες εσύ μεγάλε, εσύ που ξέρεις τα πάντα,κρίνεις τους πάντες και τα πάντα, πόυ πότε δεν ακούς κανέναν αλλα μόνο την φωνή μεσα στα αυτιά σου σαν την Ιωάννα της Λωρραινης.

Ήρθες και μ ανάγκασες να βγω πω τα αυτονόητα, ότι το σκυλί δεν πήγε στην Γερμανία, και κάνεις δεν του έκοψε τα πόδια επίτηδες κάνεις δεν έκανε κακό σ αυτό το πλάσμα από την ώρα που βρέθηκε στα σωστά χέρια.
Ξέρεις τι άλλο έκανες φίλε;

Παρέσυρες και άλλους μαζί σου, βρήκαν πάτημα και άλλοι παρόμοιοι με σένα, ενώσατε τις φωνές σας και δημιουργήσατε πρόβλημα, μεγάλο πρόβλημα, τόσο μεγάλο που αν τις επόμενες μέρες κάτι πάει στραβά με την υγεία του κουταβιού κάποιοι άνθρωποι θα χάσουν τον ύπνο τους και θα θεωρήσουν τον εαυτό τους αποτυχημένο.

Σίγουρα δεν κατάλαβες λέξη από ότι είπα φίλε και ξέρεις γιατί δεν κατάλαβες γιατί δεν είχες ποτέ το σθένος να ζητήσεις συγνώμη παρότι έμαθες την αλήθεια.
Συμβιβάστηκε το εγώ σου με δικαιολογίες του τύπου “ελα μωρέ διαφήμιση κάνει”… “ναι μωρέ το προφίλ του χτίζει”… “εεε ναι αφού έγινε γνωστό όλοι ήθελαν να το υιοθετήσουν, το πήρε ο διάσημος”…
Μια ζωή κάτι θα υπάρχει για να δικαιολογείς το κόμπλεξ σου, μια ζωή θα υπάρχει κάτι που θα δικαιολογεί το τι κάνεις για να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου.

Να ξέρεις ότι έχεις πολλά κοινά με αυτούς που αυτούς που πετάνε τα σκυλιά τους στον δρόμο, αυτοί δεν έκαναν τίποτα λάθος, αυτά έφταιγαν, που έτρωγαν παντόφλες, αυτά έφταιγαν που κατουρούσαν μέσα.
Βλέπεις φταίει η ράτσα, φταίει το DNA τους, φταίει ο ανάδρομος Ερμής, αλλά προς θεού δεν φταίμε πότε εμείς.
Βλέπεις φίλε τελικά έχεις πολλά κοινά μ αυτούς στο είπα.

Και σε περίπτωση που δεν μπορείς να καταλάβεις σε ποιον μιλάω, θα σου πω εγώ ποιος είσαι.
Είσαι αυτός που ενώ διάβασες όλο αυτό το κείμενο και κατάλαβες πως ενεργεί ένας άνθρωπος, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες ήταν

“Εντάξει μωρέ και τι το λες, τι γράφεις αυτό το κείμενο, να μας πεις τι; κανε το καλό και ρίξτο στο γιαλό”

Για σένα μιλάω, τώρα κατάλαβες ποιος είσαι.

Άπλα φτάνει πια κούρασες, μας τα έχεις κάνει μπαλόνια.

Κλείνω φίλε(η) δεν θέλω να σε κουράσω, θέλω να σου πω κάτι τελευταίο και θέλω να μην το ξεχνάς.

Το σκυλί που μπορεί να έχεις και να φροντίζεις, έχει πολλά να σου πει, μιλά του ίσως σου μάθει ν αγαπάς, ίσως μάθει να ζητάς συγνώμη, ίσως σου μάθει να δέχεσαι κάτι που είναι καλύτερο από εσένα και πρέπει να διδαχθείς από αυτό.

Το ότι ζεις με σκυλιά δεν σημαίνει ότι γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος, το να μαθαίνεις από τα σκυλιά θα σε κάνει καλύτερο άνθρωπο.

Μιλά του μπας και λυτρωθείς από την μιζέρια σου και λυτρωθούν και οι γύρω σου!

Αυτά!