Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Νέα πρωτότυπη υπηρεσία από την ΠΑΕ Ξάνθη για τους φιλάθλους της-Κάθεσαι στην θέση σου και παραγγέλνεις το ρόφημα σου.

Μια πολύ όμορφη και πρωτότυπη υπηρεσία είχαν την χαρά να δουν αλλά και να απολαύσουν οι φίλαθλοι της Ξάνθης στο πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Τρίπολη στο Xanthi Fc Arena.

Η ΠΑΕ Ξάνθη σε συνεργασία με τη γνωστή αλυσίδα καφέ “Caffeine” που εδρεύει στη Ξάνθη προσφέρει μια νέα υπηρεσία (για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα)  στους φιλάθλους της καθώς δεν χρειάζεται κανένας να σηκώνεται από την θέση του και να περιμένει στην ουρά του κυλικείου η να τρέχει να παραγγείλει τον καφέ η το αναψυκτικό του για να προλάβει το παιχνίδι.

Τώρα προσωπικό από το caffeine έρχεται στη θέση που κάθεσαι σου παίρνει παραγγελία και μέσα σε λίγα λεπτά σου φέρνουν την παραγγελία στην θέση σου χωρίς να χάσεις λεπτό από την αγώνα.

Η αλήθεια είναι ότι φέτος φαίνεται ότι πνέει ένας άνεμος ανανέωσης και αισιοδοξίας για κάτι καλύτερο στην ΠΑΕ Ξάνθη καθώς όλες οι κινήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα η ΠΑΕ (επιλογές ποδοσφαιριστών και όχι μόνο) είναι όλες επιτυχημένες και οι φίλαθλοι τουλάχιστον στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Ξάνθης στα Πηγάδια από ότι φάνηκε το εισέπραξαν και έδειξαν δυναμική στήριξη.