Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
17°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Και επίσημα στα χέρια του Γιώργου Μαυρίδη η μικρή Paloma-Τις έριχνε “οξύ” στο στόμα της ο άγνωστος που την κακοποίησε.

Καλημέρα σε όλους.
Απο χθες η μικρή μας φίλη πέρασε στα χέρια του Γιώργου. Όσο χαρούμενοι και να είμαστε για την εξέλιξη αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ό,τι ο Γιώργος ξεκίνησε τις απαραίτητες ενέργειες για να προσφέρει στην μικρή την καλύτερη ζωή και αυτή δυστυχώς ξεκινάει από κλινικές και εξετάσεις, σύμφωνα με καθοδήγηση του κου Κοράι.
Και λέμε δυστυχώς γιατί η μικρή έχει μεγαοισοφάγο οισοφαγική παλινδρόμηση, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να τρώει σαν φυσιολογικό ζώο. Ξεκίνησε θεραπείες με κορτιζόνη για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα.
Το πιο οδυνηρό είναι ότι το πρόβλημα το απέκτησε αφού το τέρας που την βασάνισε της έριχνε και “οξυ” μέσα στο στόμα, ναι καλά ακούσατε οξύ στο στόμα, με αποτέλεσμα να έχει αποκτήσει μια τεράστια φλεγμονή στον οισοφάγο.
Όλο αυτό το διάστημα που η μικρή φιλοξενούταν από τον γιατρό μας τον Κοράι, της δόθηκαν οι απαραίτητες θεραπείες. Άλλα λόγω της έλλειψης ακτινολογικού με βάριο δεν ήταν δυνατή η σημερινή διάγνωση.

Γνωρίζοντας ο Γιώργος την κατάσταση. Ανέλαβε πλήρως την μικρή,Η οποία νοσηλεύεται.Για μια ακόμη φόρα αποκαλύπτει την υπευθυνότητα και την αγάπη του.

1:Ας ευχηθούμε στον Γιώργο καλή δύναμη στον Γολγοθά του και να ξέρει ότι εμείς θα είμαστε δίπλα του σε ότι χρειαστεί.

2: Ας ξυπνήσει επιτέλους κάποιος στην αστυνομία και να καταλάβει ότι αυτός που ρίχνει, οξύ μέσα στόμα ενός σκύλου, του κόβει το πόδι, το αυτί το καίει με οξυ σε όλο το σώμα και προσπαθεί να το τεμαχίσει σε κομμάτια ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γένι