Main Menu

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες του Δήμου Ξάνθης για την επέτειο των 100 χρόνων της απελευθέρωσης της Ξάνθης.

Πυρετωδώς ετοιμάζεται ο Δήμος Ξάνθης για τον εορτασμό των 100 χρόνων της απελευθέρωσης της Ξάνθης στις 4 Οκτωβρίου με ειδικό συνεργείο καθαρισμού να έχει αναλάβει την καθαριότητα των πλατειών όπου θα παραβρεθούν επίσημοι καλεσμένοι αλλά και των καθαρισμό των πεζοδρομίων της 28ής Οκτωβρίου.

Αυτή τη φορά οι παρελάσεις θα πραγματοποιηθούν σε δυο μέρες. Η μαθητική θα γίνει την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου κατά πάσα πιθανότητα στις 12.30 το μεσημέρι με την αγορά της πόλης να είναι κανονικά ανοιχτή, ενώ η στρατιωτική παρέλαση θα διεξαχθεί κανονικά την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και θα έχει και άλλες πρωτοτυπίες, με κυριότερη την εμφάνιση εναέριων μέσων όπως τα επιθετικά ελικόπτερα που θα πετάξουν πάνω από την οδό 28ης Οκτωβρίου.

Καλεσμένος για την επέτειο της απελευθέρωση της Ξάνθης φέτος θα είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος ενώ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα παρελάσει και η Προεδρική Φρουρά μετά από αποδοχή του σχετικού αιτήματος του Δημάρχου Μανώλη Τσέπελη από τον Πρόεδρο Προκόπη Παυλόπουλο.