Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
20°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Απογοητευτική εμφάνιση για τη Ξάνθη και ήττα με 3-0 στη Λάρισα-Δείτε τα γκολ.

Tην πρώτη της φετινή ήττα γνώρισε στη Λάρισα η Xanthi FC μετά το 3-0 το απόγευμα της Κυριακής (20/9). Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Super League 1 η ξανθιώτικη ομάδα δέχθηκε ένα γκολ στο α’ ημίχρονο και δύο στην επανάληψη στο AEL FC Arena (Τερκί αυτογκόλ 35′, Μιλοσάβλιεβιτς 53′, Μπέρτος 82′) και επιστρέφει στην βάση της χωρίς βαθμολογικό όφελος. Η ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ παρέμεινε στους 9 βαθμούς, ενώ για πρώτο παιχνίδι δεν παραβίασε την αντίπαλη εστία. Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Λισγάρας στο 60ό λεπτό.

Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, στο 4′ το σουτ του Τζουρίτσκοβιτς σταμάτησε ο Κρίστινσον, ενώ στο 6′ η κεφαλιά του Μιχαήλ πέρασε άουτ μετά το κόρνερ από αριστερά. Στο 21′ ο Ουάρντα έκανε το άστοχο σουτ, στο 35′ το φάουλ του απέκρουσε σε κόρνερ ο Σάο Μπέντο αλλά στην εκτέλεσή του, η λάθος απόκρουση του Τερκί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας κι έγινε το 1-0. Το σουτ του Τερκί ήταν άστοχο στο 44′ σε ένα ημίχρονο χωρίς καλό ρυθμό στον κακό αγωνιστικό χώρο του ΑΕΛ FC Arena. Στο 53′ και σε αντεπίθεση ο Νούνιτς έδωσε ασίστ στον Μιλοσάβλιεβιτς κι αυτός έκανε με πλασέ το 2-0. Στο 73′ το δυνατό φάουλ του Κάτσε απέκρουσε ο Σάο Μπέντο ενώ στο 83′ ο Μπέρτος με προβολή από πλάγια έκανε το 3-0. Στο 87′ η κεφαλιά του Φοσέ δεν βρήκε στόχο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (ΕΠΣ Άρτας) με α’ βοηθό τον Τρύφωνα Πετρόπουλο (ΕΠΣ Αρκαδίας), β’ βοηθό τον Κώστα Καλαμπόκη (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), 4ο διαιτητή τον Πολυχρόνη Φώτιο (ΕΠΣ Πιερίας), διαιτητή VAR τον Γιώργο Τζοβάρα (ΕΠΣ Φθιώτιδας) και διαιτητή AVAR τον Λάζαρο Δημητριάδη (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον – Μπράλιτς, Μόρας, Μιχαήλ – Καρανίκας (62’ Μπέρτος), Μιλοσάβλιεβιτς (75’ Φατιόν), Κάτσε (85’ Χαλκιαδάκης), Σεσέροβιτς, Στάνκοβιτς – Ουάρντα, Νούνιτς

Ξάνθη (Ραμίρεθ): Σάο Μπέντο – Ντίρεσταμ, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Σόσα – Τερκί, Κοβάσεβιτς – Τζουρίτσκοβιτς (61’ Μαλεζάς), Εντουάρντο (37’ Ρενέλα), Μπαριέντος (54’ Φοσέ) – Στάρτζεον