Main Menu

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Ξάνθης στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2019.

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις του Δήμου Ξάνθης εορτασμού της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2019, με σύνθημα «ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ & ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ».

Ο Δήμος Ξάνθης σε συνεργασία με συλλόγους, σχολεία, φορείς και εθελοντές συμμετείχε για 4η συνεχόμενη χρονιά από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου 2019 στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, διοργανώνοντας ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις που ανέδειξαν τα πολλαπλά οφέλη της οικολογικής, έξυπνης και ενεργητικής αστικής κινητικότητας και της επιλογής εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης από τους πολίτες.

Με τις εκδηλώσεις αυτές ο Δήμος Ξάνθης στοχεύει στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση όλο και περισσότερων πολιτών στην επιλογή οικολογικών τρόπων μετακίνησης μέσα στη πόλη, όπως το βάδισμα, το ποδήλατο και τα μέσα μαζικής μεταφοράς, συμβάλλοντας στο να γίνει η πόλη μας πιο καθαρή, ασφαλής, φιλική και ελκυστική για τους πολίτες και τους επισκέπτες της.

Ευχαριστούμε θέρμα τους συλλόγους, σχολεία, φορείς, εθελοντές, νέους, νέες και παιδιά που συμμετείχαν, για τον ενθουσιασμό και το μεράκι που έδειξαν και για τη συμβολή τους στην επιτυχία των εκδηλώσεων και δράσεων που διοργανώθηκαν.