Main Menu

Στον Λειβαδίτη η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης-Εγκατέστησε την ελληνική σημαία.

Την Τετάρτη  25/9/19 αντιπροσωπεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης με επικεφαλής τον Επιπυραγό Ανδριώτη Τζανή , επισκέφτηκε το ορεινό χωριό Λειβαδίτη του Νομού Ξάνθης.

Το συγκεκριμένο χωριό είναι ένα ακριτικό χωριό του Νομού Ξάνθης με ελάχιστους κατοίκους. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αποστολής του Πυροσβεστικού Σώματος, που δεν ανάγεται μόνο στην  πρόληψη και την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών μέσα από  την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, αλλά και της κοινωνικής προσφοράς του Πυροσβεστικού Σώματος  σε μια προσπάθεια εμπέδωσης συνεργασίας πολιτών και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στην υλοποίηση αυτής της προσπάθειας δηλαδή της κοινωνικής συνεισφοράς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης, η αντιπροσωπεία της Υπηρεσίας μετέφερε και εγκατέστησε σε χώρο του χωριού ιστό με την γαλανόλευκη να κυματίζει, μια χειρονομία ιδιαίτερα συμβολική και σημαντική.

Η υποδοχή αλλά και η αποδοχή της επίσκεψης από τους ελάχιστους κατοίκους ήταν εντυπωσιακή , ο δε πρόεδρος του καριόφυτου Διαμαντής Σερεφιάς ο οποίος ήταν παρόν στην όλη επιχείρηση της εγκατάστασης του ιστού με την σημαία, βοήθησε και στήριξε την όλη προσπάθεια. Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε το πνεύμα συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί.