Main Menu

Με κάθε επισημότητα τα εγκαίνια της έκθεσης με θέμα «Η Ευζωνική Στολή-Η Ιστορική Διαδρομή της» στη Λέσχη Αξιωματικών Ξάνθης.

Το απόγευμα της Τετάρτης στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την επέτειο των 100 χρόνων της Ξάνθης στη Λέσχη Αξιωματικών Ξάνθης πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα τα εγκαίνια της έκθεσης με θέμα:  «Η Ευζωνική Στολή-Η Ιστορική Διαδρομή της».

Τα εγκαίνια τελέσθηκαν χοροστατούντως του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος, ενώ πριν λίγο οι παρευρισκόμενοι είχαν την χαρά να ενημερωθούν αναλυτικά για την Προεδρική Φρουρά, το πότε δημιουργήθηκε, ποια είναι η ιστορία της, πόσες και ποιες είναι οι στολές της αλλά και τον τρόπο και τα υφάσματα ραφής τους

Το παρών έδωσαν πολιτικοί,στρατιωτικοί αλλά και θρησκευτικοί άρχοντες όπου είχαν έναν σύντομο χαιρετισμό. Η πιο συγκινητική στιγμή όμως ολόκληρης της εκδήλωσης ήταν όταν σηκώθηκε, τιμήθηκε και καταχειρ0κροτήθηκε ένας συμπολίτης μας ο 90χρονος πλέον κ. Ξενοκράτης Χατζηεμμανουήλ ο οποιός είχε την τιμή να υπηρετήσει επί πολλά χρόνια την Προεδρική Φρουρά.

Στην παρακάτω φώτο 90χρονος κ. Ξενοκράτης Χατζηεμμανουήλ ο οποίος είχε την τιμή να υπηρετήσει επί πολλά χρόνια την Προεδρική Φρουρά.

Εγκαίνια-παρουσιαση της έκθεσης με θέμα " Ευζωνικη στολή" στη Λέσχη Αξιωματικών Ξάνθης.

Gepostet von XanthiDaily am Mittwoch, 2. Oktober 2019