Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
16°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Η Λευκή Νύχτα «χρωμάτισε» την αγορά της Κομοτηνής.

Χαμόγελα ικανοποίησης σε εμπόρους και καταναλωτές μοίρασε και φέτος η «Λευκή Νύχτα» στην αγορά της Κομοτηνής.

Τη Λευκή Νύχτα φέτος συνδιοργάνωσαν ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής και η ΟΕΒΕΣ ν. Ροδόπης με την αμέριστη (και χρηματική) στήριξη που ήρθε από τον Δήμο Κομοτηνής δια της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής.

Αν και η Λευκή Νύχτα είχε ούτως ή άλλως άρωμα Κομοτηνής, η ΟΕΒΕΣ φρόντισε να χρωματίσει διοργάνωση περισσότερο «τοπικά», προσφέροντας καφεδάκι, στραγαλάκια, λουκουμάκι σε συνεργασία με το Σύλλογο Θρακών στην κεντρική πλατεία.

5 ετών φέτος ο θεσμός της Λευκής Νύχτας
Η φετινή διεξαγωγή της Λευκής Νύχτας ήταν η πέμπτη κατά σειρά, γεγονός που δείχνει ότι η διοργάνωση έχει αγκαλιαστεί από καταναλωτές και εμπόρους. «Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μαγαζιά της πόλης μας, που στήριξαν αυτή την προσπάθεια. Βλέπω ότι υπάρχει θετική ανταπόκριση και από τα μαγαζιά και από τους καταναλωτές» σημειώνει η κα Κωνσταντινίδου.

Παρά το γεγονός ότι στην αρχική ημερομηνία (04/11), ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος του Εμπορικού Συλλόγου και υπήρξε αναβολή, η μετάθεση της διοργάνωσης αποδείχθηκε τελικώς σοφή ιδέα. Η Παρασκευή 11/10 ήταν μία σχεδόν ανοιξιάτικη ημέρα και αυτό συνετέλεσε στην ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία της γιορτής.

Την ίδια ώρα όμως, υπήρξαν και δράσεις που υποστηρίχθηκαν από μεμονωμένα καταστήματα που τις οργάνωσαν με δικές τους δυνάμεις, αλλά εν τέλει αποτέλεσαν μέρος του συνολικού αποτελέσματος και σκοπού, που ήταν να γλεντήσει (και να καταναλώσει) η Κομοτηνή.

Η αυλαία της Λευκής Νύχτας στην Κομοτηνή «έπεσε» τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, αλλά θα συνεχίσουμε να μιλάμε γι’ αυτήν τουλάχιστον μέχρι και την Τρίτη, οπότε και θα γίνει η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του Εμπορικού Συλλόγου με τα πέντε μεγάλα δώρα – μεγαλύτερο των οποίων το αυτοκίνητο.

Από κει και έπειτα, ο Εμπορικός Σύλλογος θα «κάνει ταμείο» και θα ξεκινήσει την παραγωγή ιδεών για την επόμενη χρονιά.

 

xronos