Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
13°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio
Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Παράπονα κατοίκου της Χρύσας Ξάνθης για τη νέα χωματερή που έχει δημιουργηθεί κάτω από τον ταφικό τύμβο.

Σήμερα το πρωί (Δευτέρα) αναγνώστης του ηλεκτρονικού μας portal μας έστειλε της παρακάτω φώτο για τη νέα  χωματερή που έχει δημιουργηθεί κάτω από τον ταφικό Τύμβο στην περιοχή της Χρύσας με σκοπό να το δημοσιεύσουμε.

Όπως επισημαίνει ο ίδιος:

“Εδώ και πολλούς μήνες, περνάω κάθε απόγευμα από την περιοχή αυτή (ο δρόμος που πηγαίνει προς τον Τύμβο και τα νεόκτιστα στις παρυφές της Χρύσας) και κάθε εβδομάδα παρατηρώ την απόρριψη σκουπιδιών κάθε είδους, όπως απόβλητα οικοδομικών δραστηριοτήτων, οικιακά έπιπλα, είδη μπάνιου, είδη ατομικής υγιεινής και περιποίησης, χρησιμοποιημένα προφυλακτικά αλλά και συσκευασμένα σακούλες με παλιά είδη ένδυσης και υπόδησης κ.α.
Τους θερινούς μήνες, στην περιοχή αυτή, παίζουν κάθε μέρα αρκετά παιδιά μέχρι 12-13 ετών ενώ ο κίνδυνος για ενισχυτική δράση των απορριμάτων αυτών σε περίπτωση πυρκαϊάς είναι πολύ μεγάλος.

Στην φώτο 18534 (4,759Κ), βλέπετε έπιπλα τα οποία πετάχτηκαν εκεί κάποια στιγμή το Σάββατο 19/10/2019 πριν από τις 7μ.μ.

Κάντε μία 15λεπτη βόλτα από εκεί και θα έχετε ένα εξαιρετικό ρεπορτάζ να παρουσιάσετε.

υ.γ. ο δρόμος που ανεβαίνει εκεί επάνω.και χρησιμοποιείται από κάθε είδους οχήματα τις περισσότερες φορές με όχι ασφαλή τρόπο, δεν φωτίζεται το βράδυ, δεν έχει σημάνσεις και είναι άγνωστο εάν επιτρέπεται η χρήση από αυτοκινούμενα οχήματα.

Θα ακολουθήσει και άλλο σετ φωτογραφιών.

Με εκτίμηση,
ανώνυμος κάτοικος της περιοχής”