Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Θράκη: Στρατιωτικός πυροβόλησε και σκότωσε το σκυλάκι γειτόνισσας.

Ένα φρικιαστικό περιστατικό έχει αναστατώσει τους πάντες και όχι μόνο τους φιλόζωους στον Έβρο. Στρατιωτικός σε χωριό του Διδυμοτείχου πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε το σκυλάκι της γειντόνισσας του.

Το περιστατικό συνέβη σύμφωνα με πληροφορίες στο χωριό Κουφόβουνο του Διδυμοτείχου. Εκεί υπηρετούσε την θητεία του ο συγκεκριμένος ΕΠΟΠ και δίπλα στο σπίτι που νοίκιαζε έμενε η 73χρονη με το σκυλάκι, το οποίο μπήκε στην αυλή της και το σκότωσε με καραμπίνα, σύμφωνα με όσα έγραψε η σελίδα “ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΖΩΑ” στο facebook. Η εκτέλεση-δολοφονία του τετράποδου που “συντρόφευε” την ηλικιωμένη γυναίκα καταγγέλθηκε στην αστυνομία η οποία και τον συνέλαβε. Επειδή όμως πρόκειται για στρατιωτικό, προφανώς θα ααχοληθεί η Στρατιωτική Δικαιοσύνη με το πολύ σοβαρό παράπτωμα του.

Το περιστατικό συνέβη στις 13 Οκτωβρίου και το θέμα αρχικά απασχόλησε μόνο την μικρή κοινωνία του χωριού, αλλά η δημοσιοποίηση του στα μέρσα κοινωνικής; δικτύωσης προκάλεσε πολές και έντονες αντιδράσεις, αφού παρόμοιες φρικιαστικές ενέργειες συμβαίνουν συχνά σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

evros-news