Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Πρεμιέρα για 3 καινούργιες ταινίες στον κινηματογράφο Odeon Ξάνθης.

Countdown / Αντίστροφη Μέτρηση

Αν υπήρχε μία εφαρμογή που θα σου έλεγε πότε θα πεθάνεις… θα την κατέβαζες; Όταν μια νοσοκόμα κατεβάζει μια εφαρμογή στο κινητό της που ισχυρίζεται πως μπορεί να προβλέψει πότε θα πεθάνει ένας άνθρωπος, η εφαρμογή της την προειδοποιεί πως της απομένουν μονάχα τρεις μέρες ακόμα. Καθώς ο χρόνος κυλάει και ο θάνατος πλησιάζει, πρέπει να βρει ένα τρόπο να σώσει την ζωή της πριν να είναι πολύ αργά. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «You» σε ένα θρίλερ άνευ προηγουμένου.

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Ντεκ

Πρωταγωνιστές: Ελίζαμπεθ Λάιλ, Ανν Γουίντερς, Τσάρλι ΜακΝτέρμοντ

Κατηγορία: Τρόμου, θρίλερ

Καταλληλότητα: K18

Διάρκεια: 1.30’

The Current War / Η Μάχη της Επικράτησης

  1. Ο εφευρέτης Τόμας Έντισον (Μπένεντικτ Κάμπερμπατς) και ο επιχειρηματίας Τζορτζ Γουέστινγκχαουζ (Μάικλ Σάνον) βρέθηκαν στο επίκεντρο μιας θρυλικής διαμάχης για την ηλεκτροδότηση του κόσμου που θα σηματοδοτούσε την έναρξη μιας νέας εποχής. Ο Έντισον υποστήριζε την παροχή του συνεχούς ρεύματος, ενώ ο Γουέστινγκχαουζ το εναλλασσόμενο, με την υποστήριξη πολλών Ευρωπαίων βιομηχάνων και, φυσικά, με την ανεκτίμητη βοήθεια του Νίκολα Τέσλα (Νίκολας Χουλτ). Μια συναρπαστική ταινία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Σκηνοθεσία: Αλφόνζο Γκόμεζ-Ρέχον

Πρωταγωνιστές: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Μάικλ Σάνον, Νίκολας Χουλτ, Τομ Χόλαντ, Κάθριν Γουότερστον,  Τάπενς Μίντλτον

Κατηγορία: Δράμα, Βιογραφία

Καταλληλότητα: K12

Διάρκεια: 1.45’

Abominable / Γέτι ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

Η μεγάλη συμπαραγωγή των στούντιο της Dreamworks και των Pearl Studio Γέτι ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων θα ταξιδεύσει το κοινό σε μια επική περιπέτεια, από τους δρόμους της Σαγκάης μέχρι τις φανταστικές χιονισμένες κορυφές των Ιμαλαΐων!

Όταν η έφηβη Γι συναντάει ένα νεαρό Γέτι στην ταράτσα του διαμερίσματός της στην Σαγκάη, μια φιλία ξεκινάει και μαζί με τους ατίθασους και άτακτους φίλους της Τζιν και Πενγκ, του δίνουν το όνομα «Έβερεστ» και ξεκινάνε μαζί του ένα μαγευτικό ταξίδι σε αναζήτηση της οικογένειάς του, στο πιο ψηλό σημείο της Γης. Προκειμένου η ομάδα των τριών φίλων να καταφέρει να φτάσει στο σπίτι του Γέτι, πρέπει να καταφέρει να ξεφύγει από τον Μπέρνις, έναν εύπορο άντρα που θέλει να αιχμαλωτίσει το Γέτι, αλλά και από την επιστήμονα ζωολόγο Ζάρα.

Σκηνοθεσία: Τζιλ Κάλτον

Ακούγονται οι: Μαίρη Συνατσάκη, Ίαν Στρατή, Γιώργου Κωνσταντίνου, Δημήτρης Ουγγαρέζος

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα: K

Διάρκεια: 1.32