Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
13°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio
Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Σύσκεψη Αναδόχων-Προγραμματισμός 2020 ”Εκκλησιασμοί σε Ι.Ν. στα Πομακοχώρια Ν. Ξάνθης”

  1. Πραγματοποιήθηκε, την 30η Οκτ 2019, στα γραφεία του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, η σύσκεψη όλων των ‘’αναδόχων’’ Συλλόγων, με την παρουσία εκπροσώπου της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου, για τη σύνταξη του Προγράμματος «Εκκλησιασμοί σε υπάρχοντες Ι.Ν. στα Πομακοχώρια του Ν. Ξάνθης, του 2020».
  2. Το πρόγραμμα που συντάχθηκε, υποβλήθηκε και εγκρίθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου, κκ Παντελεήμονα.
  3. Οι εκκλησιασμοί, που προγραμματίστηκαν, είναι καταχωρημένοι, κατά μήνα, όπως στον συνημμένο Πίνακα.
  4. Περισσότερα στοιχεία θα συμπεριληφθούν στην πληροφοριακή ‘’αφίσα’’ (υπό σύνταξη), με το χάρτη της περιοχής, στην οποία θα τυπωθούν οι ημερομηνίες & φωτογραφίες των Ι.Ν. και Παρεκκλησίων, η οποία θα σταλεί σε ΜΜΕ, Φορείς και τα Ταξιδιωτικά γραφεία όλης της Χώρας, για την ενημέρωσή τους, ενώ ταυτόχρονα θα προωθηθεί για ανάρτηση σε Ιστοσελίδες και ηλεκτρονικές εφημερίδες.
  5. Παρακαλούμε τυχόν άλλους, που ενδιαφέρονται (Φορείς, Συλλόγους, Ενώσεις, Σωματεία, κλπ), για τέλεση πρόσθετων εκκλησιασμών, στους συγκεκριμένους Ναούς και Παρεκκλήσια, να μας το γνωρίσουν, μέχρι και 10 Νοε.2019.(για να συμπεριληφθούν στη σχετική ‘’αφίσα‘’).

Εκ μέρους των ‘’ αναδόχων ’’Συλλόγων /Ενώσεων των Ι. Ν.

Υποστράτηγος ε.α. Γεώργιος Γεωργιάδης

Πρόεδρος ΤΣ / ΕΑΑΣ Ξάνθης

( κιν: 6937100910)