Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Ξαφνική παραίτηση της Χρυσούλα Δημούδη από Δημοτική Σύμβουλος.

Την παραίτηση της υπέβαλε η Δημοτικός Σύμβουλος Χρυσούλα Δημούδη από την θέση της δημοτικής συμβούλου και μέλους της νέας διοίκησης του Δήμου Ξάνθης.

Συγκεκριμένα όπως δήλωσε στην thraki.com:

“Τους λόγους της παραίτησής μου τους αναφέρω και στην αίτηση παραίτησης και είναι αυστηρά προσωπικοί. Έχω δηλώσει προς όλες τις κατευθύνσεις πως οπουδήποτε και αν με χρειαστούν και για οτιδήποτε, θα βοηθήσω από όποιο πόστο μου ζητηθεί. Αυτήν την στιγμή πρέπει να δω τα του εαυτού μου. Επιβεβαιώνω την παραίτησή μου για λόγους αυστηρά προσωπικούς και ξεκαθαρίζω ότι δεν έχει συμβεί τίποτα απολύτως. Ευχαριστώ όλη την ομάδα και τους 10 Δημοτικούς Συμβούλους στην διοίκηση. Όλοι μας είμαστε μια ομάδα. Δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ μας. Δεν υπήρξε τίποτα απολύτως. Είναι καθαρά προσωπικοί οι λόγοι

Θέλω να πω σε όλους ότι θα είμαι δίπλα τους και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά. Συνεχίζω να είμαι με την ομάδα αυτή, ανεξάρτητα από την παραίτησή μου. Θα είμαι και δίπλα στον νέο πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, όποιος και να είναι. Μάλιστα θα χαρώ να δω ποιος θα είναι ο επόμενος και θα τον ενημερώσω για τα όσα έχω κάνει εγώ, μέχρι τώρα, από το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης» συνέχισε η ίδια, σημειώνοντας με έμφαση για άλλη μια φορά ότι «ανεξάρτητα από το ότι δεν θα είμαι στην προεδρία του όποιου νομικού προσώπου ή στα δημοτικά συμβούλια είμαι μαζί τους. Προσωπικά είμαι ένα παραπάνω με τον κ. Ιπποκράτη Καμαρίδη. Καμαρίδης και Δημούδη είναι «ένα». Δεν ξεχωρίζουμε».”