Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Ήττα ΣΟΚ για τη Ξάνθη μέσα στα Πηγάδια από τον Πανιώνιο-Δείτε τα γκολ.

Ήττα ΣΟΚ υπέστη η Ξάνθη από τον Πανιώνιο μέσα στα Πηγάδια με σκορ 2-1. Η ομάδα Κίκο Ραμίρεθ χωρίς φαντασία, χωρίς σχέδιο, ανούσια και με πολλά κενά στην άμυνα (ειδικά στις αντεπιθέσεις) έχασε δίκαια από τον Πανιώνιο.

Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα της Θράκης είχε την κατοχή χωρίς όμως να μπορεί να βγάλει φάσεις ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που έπαιζε χωρίς ένα καθαρό σέντερ φορ ενώ απο την άλλη πλευρά κάθε αντεπίθεση του Πανιωνίου μύριζε γκολ με την άμυνα της Ξάνθης να ψάχνεται. Το γκολ για τη Ξάνθη πέτυχε με κεφαλιά ο Χρήστος Λισγάρας ενώ από τον Πανιώνιο και τα 2  γκολ πέτυχε ο Αραμπουλί.

Πριν την έναρξη του αγώνα η ξανθιώτικη ομάδα διά μέσου του μέλους του Δ.Σ. της κ. Γιώργου Μπερμπέρογλου απότισε φόρο τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου της Δημήτρη Καμπακτσή εναποθέτοντας ανθοδέσμη στην αγαπημένη του θέση, ενώ αγωνίστηκε με μαύρα περιβραχιόνια.

XANTHI FC (Κίκο Ραμίρεθ): Άμπαντ, Σόσα, Φασίδης, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Κοβάσεβιτς (63′ Ντε Λούκας), Μουλέν (75′ Τερκί), Εντουάρντο, Ρενέλα (54′ Ντε Αμορίμ), Στάρτζεον, Τζουρίτσκοβιτς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νικόδημος Παπαβασιλείου): Μάλερμπ, Ευαγγέλου, Κόρμπος, Αραμπουλί, Λυμπεράκης (90+’ Σαραμαντάς), Σταυρόπουλος, Οικονομίδης, Άρτσε (81» Τσιλούλης), Παπαγεωργίου, Παπανικολάου, Μασούρας (61′ Καμαρά).