Main Menu

Με “άρωμα” χριστουγέννων οι νέες ταινίες που κάνουνε Πρεμιέρα στον κινηματογράφο Odeon Ξάνθης την Πέμπτη.

Le Mans ’66 / Κόντρα Σε Όλα

Οι βραβευμένοι με Όσκαρ Ματ Ντέιμον και Κρίστιαν Μπέιλ πρωταγωνιστούν στο «Κόντρα σε Όλα», την αξιοσημείωτη πραγματική ιστορία του οραματιστή Αμερικανού σχεδιαστή αυτοκινήτων Κάρολ Σέλμπι (Ντέιμον) και του ατρόμητου Βρετανού επαγγελματία οδηγού Κεν Μάιλς (Μπέιλ), οι οποίοι έδωσαν μάχη ενάντια στις επιχειρηματικές παρεμβάσεις, τους νόμους της φυσικής, καθώς και τους προσωπικούς τους δαίμονες να κατασκευάσουν ένα επαναστατικό αγωνιστικό αυτοκίνητο για την Φορντ και να αναλάβουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα του Έντσο Φεράρι στον περίφημο αγώνα των 24 ωρών του Λε Μαν στη Γαλλία το 1966.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μάνγκολντ

Πρωταγωνιστές: Ματ Ντέιμον, Κρίστιαν Μπέιλ, Τζον Μπέρνθαλ, Κατριόνα Μπάλφ, Τρέισι Λετς, Τζος Λούκας, Νόα Τζουπ, Ρέμο Τζιρόνε, Ρέι ΜακΚίννον

Κατηγορία: Βιογραφία, δράσης, δράμα

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 2.32’

 

Last Christmas 

Η Κέιτ (Εμίλια Κλάρκ) βρίσκεται στο Λονδίνο και τριγυρνάει δυσαρεστημένη, παρέα με μια στοίβα κακών αποφάσεων που έχει πάρει στη ζωή της. H Κέιτ έχει καλή φωνή, τόσο καλή που θα μπορούσε να είναι pop star! Ο Τομ (Χένρι Γκόλντινγκ) φαίνεται πολύ καλός για να είναι αληθινός, όταν μπαίνει στη ζωή της και αρχίζει να βλέπει και να καταλαβαίνει πολλούς από τους εσωτερικούς της φραγμούς. Καθώς το Λονδίνο μεταμορφώνεται στην πιο υπέροχη εποχή του χρόνου, τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί για τους δυο τους. Αλλά, μερικές φορές, πρέπει να αφήσεις το χιόνι να πέσει όπου μπορεί, πρέπει να ακούσεις την καρδιά σου… και όπως λέει και ο Τζορτζ Μάικλ, πρέπει να έχεις πίστη (Faith).

Σκηνοθεσία: Πολ Φιγκ

Πρωταγωνιστές: Εμίλια Κλάρκ, Χένρι Γκόλντινγκ, Μισέλ Γιο, Έμα Τόμσον

Κατηγορία: Ρομαντική Κομεντί

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 1.43′