Main Menu

Γίνε μέλος και εσύ στο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δοτών Αιμοπεταλίων Εργαζομένων και Φίλων  του Γενικού Νοσοκομείου Ξανθής “ΠΡΟΣΦΕΡΩ”

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δοτών Αιμοπεταλίων Εργαζομένων και Φίλων  του Γενικού Νοσοκομείου Ξανθής  πήρε έγκριση ίδρυσης τον Νοέμβριο του 2018.

Σκοπός του Σωματείου μας  είναι η  διάδοση της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας, η οργάνωση συλλογής μονάδων αίματος και αιμοπεταλίων από εθελοντές δότες για την κάλυψη των αναγκών με αίμα του Νοσοκομείου Ξάνθης και η  προσφορά πλεοναζόντων μονάδων αίματος σε νοσηλευτικά ιδρύματα σε όλη τη χώρα. Η Αιμοδοσία είναι η στάση ζωής των ανθρώπων που επιμένουν με συνέπεια για μια ολόκληρη ζωή να σφυροκοπούνε στο ίδιο αμόνι των ανθρώπινων αξιών. Δημιουργήσαμε τον σύλλογο μας με βάση  την αρχή αυτή. Με αυτή την αρχή θα πορευτούμε.

Απευθυνόμαστε στα πλαίσια της ενημέρωσης  όλου του προσωπικού του νοσοκομείου   και όλων των πολιτών της Ξάνθης για την ύπαρξη του συλλόγου μας αρχικά. Θα θέλαμε ακόμη να μας στηρίξετε με την εγγραφή μελών στο σύλλογο ώστε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας για την απρόσκοπτη και βέλτιστη δυνατή διάδοση του υπέρτατου νοήματος της εθελοντικής προσφοράς αίματος και παραγώγων αυτού, όπως και δωρεάς ιστών και μυελού των οστών ως αποστολή προσφοράς στην κοινωνία και στους έχοντες τη σχετική ανάγκη συνανθρώπους.

Ο Σύλλογος μας λειτουργεί τώρα με προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο με απόφαση του οποίου προκηρύχτηκαν εκλογές στις 18 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 12-16 στο νοσοκομείο. ζητάμε την στήριξη σας για την ενδυνάμωση του συλλόγου μας

Πληροφορίες για την εγγραφή σας στο  τηλέφωνο  6942439544

Ακόμη μπορείτε μα κάνατε την εγγραφή σας στην ηλεκτρονική φόρμα

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd3ccutVHaa8rBYZWhK2n465yI2mb6Cv0HjGyJXd6sF_Hb_zg/formResponse

Για το προσωρινό Δ.Σ

Ο πρόεδρος                                                                                                     Η  γραμματέας

Ιωάννης Κουρπαλιδης                                                                                Λαμπρόπουλου Ηλέκτρα