Main Menu

Επιστρέψουν οι βροχές στη Ξάνθη αύριο Τετάρτη-Τι πρέπει να προσέξετε.

Σύμφωνα με την πάντα έγκυρη πρόβλεψη των Καιρικών Νέων Θράκης  για αύριο Τετάρτη 20 Νοεμβρίου η μέρα ξεκινάει με καλές καιρικές συνθήκες στο σύνολο της Θράκης με κάποιες τοπικές νεφώσεις. Προς το απόγευμα οι νεφώσεις αυτές θα πυκνώσουν και περιμένουμε αρχικά βροχές στην δυτική Θράκη δηλαδή στο νομό Ξάνθης με σταδιακή επέκταση και στον νομό Ροδόπης μέχρι νωρίς το βράδυ.

Τα φαινόμενα φαίνεται όσο προχωράνε προς τις βραδινές ώρες να ενισχύονται και να έχουμε εκδήλωση και καταιγίδων  στο θρακικό με ΒΑ κατεύθυνση (κάτι ανάλογο με τις χθεσινό καιρό) και να διατηρούνται καθ όλη την διάρκεια της νύχτας προς την Πέμπτη ενώ για τον Νόμο Έβρο να γνωρίζεται ότι όσο πιο δυτικά τόσο μεγαλώνει η πιθανότητα για περισσότερες βροχές.Οι άνεμοι δεν θα δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα.

Μεγάλη  προσοχή από αύριο το απόγευμα και μετά στις μετακινήσεις σας ειδικά στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Ξάνθης και κυρίως Ροδόπης διότι το έδαφος έχει κορεστεί πλέον από τις βροχές και το έδαφος θα είναι δύσκολο να συγκρατήσει μεγάλες ποσότητες νερού με τα γνωστά αποτελέσματα. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο