Main Menu

Τροποποιήσεις για τα ραντεβού στο Νοσοκομείο Ξάνθης-Τι έχει αλλάξει.

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα μέσω της εφαρμογής των εξωτερικών ιατρείων να παρακολουθείτε και τα ραντεβού σας που βρίσκονται σε λίστα αναμονής, όποτε και αν τα έχετε κλείσει. Αρκεί μια ανανέωση του περιηγητή σας και η νέα λειτουργία θα εμφανιστεί.
Επίσης για την αντιμετώπιση του φαινομένου της μη προσέλευσης ραντεβού τα οποία μεταφέρονται από λίστες αναμονής, έγιναν οι ακόλουθες τροποποιήσεις:
1. Τα ραντεβού που θα μεταφέρονται σε κάθε νέα ημέρα ιατρείου από τη λίστα αναμονής θα είναι ίσα με το μισό αριθμό των ραντεβού που δίνει κάθε ιατρός.
2. Σε κάθε ημέρα ιατρείου θα δίνεται η δυνατότητα να κλείνονται επιπλέον (σε λίστα αναμονής) τα μισά ραντεβού από αυτά που δίνει κάθε ιατρός.
Παράδειγμα: Ιατρείο βλέπει 15 ραντεβού την ημέρα. Πριν ανοίξουν τα ραντεβού τα 7 θα γεμίσουν από παρελθόντα ραντεβού που βρίσκονται στη λίστα αναμονής (αν είναι λιγότερα θα μεταφερθούν όλα ενώ αν είναι περισσότερα τα υπόλοιπα παραμένουν στη λίστα για την επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία). Διατίθενται 8 (=15-7) νέα ραντεβού και άλλα 7 για τη λίστα αναμονής.
Σημείωση: Τα ραντεβού από τη λίστα αναμονής μεταφέρονται με βάση την ημερομηνία που κλείστηκαν με μια αυτόματη διαδικασία ταξινόμησης. Κάθε φορά που ένα ραντεβού μεταφέρεται από τη λίστα αναμονής υπάρχει προσωπική ενημέρωση.