Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, στο 2′ μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια με τους Ντε Αμορίμ, Εντουάρντο και Μπαριέντος να συνεργάζονται και τον τελευταίο με ψυχραιμία να κάνει το 1-0. Στο 4′ ο Τασιουλής μπήκε στην περιοχή κι έκανε το σουτ που μπλόκαρε ο Σάο Μπέντο και στο 10′ η κεφαλιά του Μπαστακού πέρασε άουτ. Στο 22′ ο Εντουάρντο αστόχησε από καλή θέση μέσα από την περιοχή μετά την πάσα του Στάρτζεον. Στο 37΄ο Σάο Μπέντο απέκρουσε σε κόρνερ το καλό σουτ του Χατζή, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μπαριέντος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά νικήθηκε από τον Γκέκα που απέκρουσε. Στο 42′ η εξαιρετική προσπάθεια της ξανθιώτικης ομάδας έφερε το 2-0. Σκόρερ ο Ντε Αμορίμ με σουτ μετά από γρήγορη επιθετική συνεργασία με τους Εντουάρντο και Μπαριέντος.

Στο 47′ ο Σάο Μπέντο απέκρουσε εντυπωσιακά την εξ επαφής προβολή του Μπαστακού και στο 49′ το σουτ του Εντουάρντο κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στην εκτέλεσή του από τον Εντουάρντο, ο Μπαριέντος έκανε το σουτ με τον Στάρτζεον να αλλάζει την πορεία της μπάλας και να κάνει το 3-0. Στο 86′ το σουτ του Λίταινα πέρασε άουτ και την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Νιζάμ λίγο αργότερα. Στο 90′ από πλάγια θέση ο Τζουρίτσκοβιτς έκανε το σουτ για να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας και στο 93′ το σουτ του Ντε Αμορίμ απέκρουσε με τα πόδια ο Γκέκας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (Πάτρας – Νατσιόπουλος) με 4ο διαιτητή τον Άγγελο Αγγελάκη της ΕΠΣ Μακεδονίας.

XANTHI FC (Γ. Κόλτσης – Τ. Σιδερίδης): Σάο Μπέντο, Σόσα, Λισγάρας, Μαλεζάς, Καμαρά, Κοβάσεβιτς (77′ Θυμιάνης), Μουλέν (79′ Ντε Λούκας), Στάρτζεον, Μπαριέντος, Ντε Αμορίμ, Εντουάρντο (66′ Τζουρίτσκοβιτς).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Α. Μπελά): Γκέκας, Κουρτεσιώτης, Κουλπας, Καρρίκι, Τασιούλης (46′ Σιφναίος), Λίταινας, Σκούπρας, Μπρέμπος (71′ λ.τρ. Νύκταρης), Μπαστακός (63′ Γκουντρουμπής), Χατζής, Ναζίμ.