Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Νέες ταινίες στον κινηματογράφο Odeon Ξάνθης.

21 Bridges / 21 Γέφυρες

Η ταινία ακολουθεί έναν ατιμασμένο ντετέκτιβ της αστυνομίας της Νέας Υόρκης που έχει μια ευκαιρία για λύτρωση. Όταν «ρίχνεται» σε ένα ανθρωποκυνηγητό για να πιάσει ένα δολοφόνο, αρχίζει να ανακαλύπτει μια τεράστια συνομωσία που ενώνει τους συναδέλφους του με μια εγκληματική αυτοκρατορία. Πρέπει να αποφασίσει ποιον κυνηγάει και ποιος τον κυνηγάει. Κατά τη διάρκεια του ανθρωποκυνηγητού, το Μανχάταν είναι εντελώς αποκλεισμένο για πρώτη φορά, ακόμα και οι 21 γέφυρές του. Ο «Μαύρος Πάνθηρας» (Τσάντγουικ Μπόουζμαν) σε μία δυνατή αστυνομική περιπέτεια από τους παραγωγούς του «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη».

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Κερκ

Πρωταγωνιστές: Τσάντγουικ Μπόουζμαν, Τέιλορ Κιτς, Σιένα Μίλερ, Γκάρι Καρ

Κατηγορία: Αστυνομική περιπέτεια

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 1.39’

Playing with Fire / Παίζοντας με τη Φωτιά

Όταν ο πυροσβέστης Τζέικ Κάρσον (Τζον Σίνα) και η ελίτ ομάδα του ειδικών πυροσβεστών (Κίγκαν-Μάικλ Κέι, Τζον Λεγκουιζάμο και Τάιλερ Μέιν) έρχονται να διασώσουν τρία αδέρφια (Μπριάνα Χίλντεμπραντ, Κρίστιαν Κόνβερι και Φίνλεϊ Ρόουζ Σλέιτερ) από μια καταστροφική πυρκαγιά, αμέσως συνειδητοποιούν ότι καμιά εκπαίδευση ως τώρα δεν θα μπορούσε να τους προετοιμάσει για την πιο δύσκολη δουλειά τους – να γίνουν μπεϊμπισίτερ. Οι πυροσβέστες αδυνατούν να εντοπίσουν τους γονείς των παιδιών και ενώ τους συμβαίνουν τα πάνω-κάτω στη ζωή και στη δουλειά τους, γρήγορα μαθαίνουν ότι τα παιδιά – όπως οι πυρκαγιές – είναι άγρια και απρόβλεπτα.

Σκηνοθεσία: Άντι Φίκμαν

Πρωταγωνιστές: Τζον Σίνα, Κίγκαν-Μάικλ Κέι, Τζον Λεγκουιζάμο, Τάιλερ Μέιν, Μπριάνα Χίλντεμπραντ, Κρίστιαν Κόνβερι, Φίνλεϊ Ρόουζ Σλέιτερ

Κατηγορία: Οικογενειακή κωμωδία

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 1.36’

Knives Out / Στα Μαχαίρια

Ο καταξιωμένος σεναριογράφος και σκηνοθέτης Rian Johnson (Brick, Looper, Star Wars: The Last Jedi) αποδίδει φόρο τιμής στην αυθεντία του Μυστηρίου Agatha Christie, με μία φρέσκια σύγχρονη ταινία Εγκλήματος και Μυστηρίου στην οποία όλοι είναι ύποπτοι. Όταν ο φημισμένος συγγραφέας  Harlan Thrombey βρίσκεται νεκρός στην έπαυλή του έπειτα από τον εορτασμό των 85ων γενεθλίων του, ο πάντα περίεργος αλλά και ευγενής Ντετέκτιβ Benoit Blanc προσλαμβάνεται μυστηριωδώς για να ερευνήσει το έγκλημα. Από την δυσλειτουργική οικογένεια, ως το αφοσιωμένο υπηρετικό προσωπικό ο Blanc βρίσκεται μπροστά σε ένα ιστό από παραπλανητικά στοιχεία και ψέματα που τον εμποδίζουν να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τον πρόωρο θάνατο του Harlan. Με ένα all-star cast το ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ είναι μία διασκεδαστική, έξυπνη και στιλάτη ταινία μυστηρίου που εγγυάται ότι κανείς από τους θεατές δεν θα βρει τον ένοχο πριν το τέλος της.

Σκηνοθεσία: Ράιαν Τζόνσον

Πρωταγωνιστές: Ντάνιελ Κρεγκ, Κρις Έβανς, Άνα ντε Άρμας, Τζέιμι Λι Κέρτις, Μάικλ Σάνον, Ντον Τζόνσον, Τόνι Κολέτ, Κιθ Στανφιλντ, Κάθριν Λάνγκφορντ, Τζέιντεν Λίμπερερ, Φρανκ Οζ, Ρίκι Λίντχομ, Έντι Πάτερσον, Κ Κάλλαν, Νόα Σίγκαν, Κρίστοφερ Πλάμερ

Κατηγορία: Μυστηρίου, Κωμική

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 2.11’