Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Εντυπωσιακή η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου με πυροτεχνήματα,μουσική χορό και πολύ κόσμο.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη κεντρική πλατεία της Ξάνθης η οποία σήμανε και και την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ξάνθης.

Η παρουσία του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και με σύμμαχο τον καιρό η κεντρική πλατεία της Ξάνθης και όχι μόνο γέμισε με Ξανθιώτες οι οποίοι κατέβηκαν να παρακολουθήσουν την φωταγώγηση του καινούργιου χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης μετά άπό την σύντομη ομιλία του έδωσε το σύνθημα για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Τα πυροτεχνήματα έδωσαν μια διαφορετική νότα στην έναρξη των γιορτών και η σχολή χορού του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης  παρουσίασε χορογραφίες σχετικές με το πνεύμα των ημερών. Στη συνέχεια ξυλοπόδαροι και ζογκλέρ με φωτιές έκαναν πολύ όμορφες χορογραφίες μπροστά ακριβώς από την είσοδο του Δημαρχείου.

Τέλος τη σκυτάλη πήρε ο πολύ γνωστός σε όλους μας τραγουδιστής Ηλίας Βρέττος ο οποίος ανέβηκε στη κεντρική σκηνή και ξεσήκωσε το κόσμο με τις ελληνικές επιτυχίες του.

Δείτε σε βίντεο τη στιγμή που ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης δίνει το σύνθημα για την φωταγώγηση του δέντρου:

Η στιγμή της φωταγωγησης του χριστουγεννιατικο δέντρου στη κεντρική πλατεία της Ξάνθης.

Gepostet von XanthiDaily am Sonntag, 8. Dezember 2019