Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
17°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Βρέθηκε η κοπέλα που έκλεψε το κινητό από τον παιδότοπο στη Ξάνθη-Υποστήριξε ότι την έβαλαν άτομα από το Δροσερό.

Μέσα σε λίγες ώρες και μετά την δημοσίευση μας που έκανε των γύρω του διαδικτύου για το κινητό πού έκλεψε νεαρή κοπέλα μέσα από παιδότοπο στη Ξάνθη σήμερα το πρωί θυμηθείτε εδώ κάποιοι αναγνώρισαν την νεαρή κοπέλα (δεν είναι πάνω από 16 χρονών) καθώς γνώριζαν τους γονείς της οι οποίοι λειτουργούν κατάστημα στην πόλη της Ξάνθης.

Αφού ενημέρωσαν την διεύθυνση του παιδότοπου κατευθύνθηκαν στο κατάστημα των γονιών της την βρήκανε και απαίτησαν αμέσως να τους παραδώσει το κινητό τηλέφωνο. Στην αρχή η νεαρή κοπέλα αρνήθηκε ότι έκλεψε αλλά στη συνέχεια και μετά το αποδεικτικό βίντεο που υπήρχε αναγκάστηκε να τους το παραδώσει.  Στην συνέχεια ζήτησε συγνώμη και ζήτησε να αποσύρουν την μήνυση καθώς έμπλεξε με άτομα από το Δροσερό Ξάνθης και αυτοί την ανάγκασαν να προβεί σε αυτήν κίνηση. Μάλιστα όπως απολογήθηκε την είχανε πει να πάρει και λεφτά μέσα από το ταμείο του καταστήματος. Το κινητό ήταν της καθαρίστριας η οποία είχε ανοίξει τον παιδότοπο πρωί πρωί για να καθαρίσει

Οι υπεύθυνοι του παιδότοπου αφού βρήκαν το κινητό και εξαιτίας της πολύ νεαρής ηλικίας του κοριτσιού καθώς και μετανιωμένη απέσυραν την μήνυση.