Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
21°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Απογοητευτική η Ξάνθη-“Κόλλησε” στο μηδέν με τον Παναιτωλικό μέσα στα Πηγάδια.

Μια πολύ κακή Ξάνθη χωρίς ουσία στο παιχνίδι της χωρίς να μπορεί να βγάλει φάσεις και να απειλήσει την εστία του Παναιτωλικού “κόλλησε” στο μηδέν και πέταξε 2 βαθμούς για να ανεβεί περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα με τον κόσμο να γιουχάρει μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Οι δύο ομάδες παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να παραβιάσουν τις αντίπαλες εστίες με το “λευκό” αποτέλεσμα να “σφραγίζει” την αναμέτρηση του Xanthi FC Arena. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου μετά την 2η φετινή της ισοπαλία κι αυτή εντός έδρας, έχει πλέον 20 βαθμούς στον πίνακα κατάταξης. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Τσιγγάρας.

Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, στο 23′ ο Στάρτζεον έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Φοσέ μετά το κοντρόλ σούταρε με τη μπάλα να κοντράρει στο πόδι του Γιοβάνοβιτς και να καταλήγει κόρνερ. Στο 24′ άστοχο ήταν το σουτ του Αριγίμπι και στο 34′ η κεφαλιά του Φοσέ. Στο 40′ ο Τερκί έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Φοσέ προσπάθησε να σκοράρει με εντυπωσιακό γυριστό σουτ, όμως δεν βρήκε στόχο. Στο 43′ στην πιο μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, μετά τη σέντρα του Καρασαλίδη, το σουτ στην κίνηση του Τζουρίτσκοβιτς απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Κνετ. Στο 58′ το μακρινό σουτ του Λισγάρα πέρασε άουτ και στο 65′ το φάουλ του Κοβάσεβιτς είχε την ίδια κατάληξη. Στο 65′ μετά από εκτέλεση κόρνερ και αναταραχή στην άμυνα του Παναιτωλικού το σουτ του Τερκί σταμάτησε σε αμυνόμενο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αλέξανδρος Τσαμούρης (ΕΠΣ Πειραιά) με α’ βοηθό τον Μιχαήλ Δημόπουλο (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής), β’ βοηθό τον Σπυρίδων Βασιλόπουλο (ΕΠΣ Έβρου), 4ο διαιτητή τον Ανδρέα Γκάμαρη (ΕΠΣ Αθηνών), διαιτητή VAR τον Αναστάσιο Παπαπέτρου (ΕΠΣ Αθηνών) και διαιτητή AVAR τον Κωνσταντίνο Κοτσάνη (ΕΠΣ Δράμας).

XANTHI FC (Γιώργος Παράσχος): Άμπαντ, Στάρτζεον, Καμαρά, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Μαλεζάς, Κοβάσεβιτς, Τερκί, Τζουρίτσκοβιτς, Εντουάρντο (46′ Μπαριέντος), Φοσέ. (66′ Ντε Αμορίμ).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Σανιά, Λιάβας, Γιοβάνοβιτς, Παρράς (46′ Τσιγγάρας), Μαρσιάλ, Ταχάρ, Μιμίτο (70′ Ντουάρτε), Ντάλσιο (81′ Φυτόπουλος), Αριγίμπι, Ντίας.