Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio
Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Πανωλεθρία στη Τρίπολη για τη Ξάνθη που έχασε με 5-0 απο τον Αστέρα.

“Ήταν στραβό το κλήμα..το έφαγε και ο γάιδαρος”…Κάπως έτσι έχει η κατάσταση στη Ξάνθη όπου μετά την συντριβή στον Αστέρα η ακριτική ομάδα δηλώνει”άρρωστη”.

Χωρίς αρχή μέση και τέλος η ομάδα της Ξάνθης ψαχνόταν και κάθε επίθεση του Αστέρα μύριζε γκολ με τον Γιώργο Παράσχο να μην ξέρει τι να κάνει.

Οι γηπεδούχοι διαμόρφωσαν το τελικό 5-0 σκοράροντας δύο φορές στο α’ ημίχρονο με τον Σίτο (13′) και τον Καπίγια (21′) και άλλες τρεις στην επανάληψη με τον Μ. Φερνάντες (82′), τον Μπαράλες με πέναλτι (91′) και τον Σουάρεθ (95′). Έτσι, υποχρέωσαν την ξανθιώτικη ομάδα στην 8η φετινή της ήττα που ταυτόχρονα ήταν η 5η εκτός έδρας. Το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου παρέμεινε στους 20 βαθμούς στον σχετικό πίνακα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Μαρτίνες, Βαλιέντε (77′ Φερνάντεζ Μ.), Σουάρεθ, Ματρικάρντι, Μουνάφο, Φερνάντεθ Λ. (92′ Δουβίκας), Καπίγια, Σίτο (60′ Τασουλής), Μπαράλες.

XANTHI FC (Γιώργος Παράσχος): Άμπαντ, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Μαλεζάς (66′ Μουλέν), Φασίδης, Καμαρά, Ντε Λούκας (36′ Μπαριέντος), Τερκί, Ντε Αμορίμ (46′ Στάρτζεον), Εντουάρντο, Φοσέ.