Main Menu

Θράκη: Νεκρός μέσα στο διαμέρισμα του την ημέρα των Χριστουγέννων από πυρκαγιά.

Ένα άτομο έχασε την ζωή του από πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι των Χριστουγέννων σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου της οδού Έλλης 1 στην παραλιακή οδό της Αλεξανδρούπολης, απέναντι από την “Αργώ”.

Νεκρός είναι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, περίπου 70 ετών, που ήταν ανάπηρος και βρέθηκε απανθρακωμένος απ’ τους Πυροσβέστες, ενώ ένα ακόμα άτομο, περίπου 60 ετών σώθηκε την τελευταία στιγμή αφού είχε χάσει τις αισθήσεις του στον διάδρομο του 4ου ορόφου από τις αναθυμιάσεις. Μεταφέρθηκε στο ΠΓ Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική.

Μεσημέρι Χριστουγέννων σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπ[ηρεσία της Αλεξανδρούπολης, εκκενώθηκε το κτίριο από όλα τα διαμερίσματα και 14 άτομα βγήκαν έξω, με την χρησιμοποίηση και ειδικού οχήματος της Πυροσβεστικής που είχε σκάλα.

Η φωτιά κατέστρεψε όλο το διαμέρισμα και τέθηκε υπό έλεγχο χάρη στις προσπάθειες 20 Πυροσβεστών με επικεφαλής τον Διοικητή της Π.Υ.Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνο Κούκουρα. Χρησιμοποιήθηκαν 5 υδροφόρα οχήματα, το κλιμακοφόρο και βοηθητικά και παρά το εορταστικό της ημέρας η κινητοποίηση ήταν μεγάλη, ενώ προκλήθηκε όπως είναι φυσικό μεγάλη αναστάτωση σε όλη την παραλιακή οδό της πόλης.

evros-news