Main Menu

Θράκη: Ορίστηκε νέος Διοικητής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Ορκίστηκε πριν από λίγο στην Θεσσαλονίκη, την έδρα της 4ης ΥΠΕ, ο Βαγγέλης Ρούφος νέος Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και ανέλαβε πλέον επίσημα τα καθήκοντά του, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Αδαμίδη.

Ορκίστηκε πριν από λίγο νέος Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης ο Βαγγέλης Ρούφος

Η απόφαση για την επίσημη τοποθέτηση του κ.Ρούφου δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ χθες Πέμπτη 2 Ιανουαίου και σήμερα κλήθηκε στην Θεσσαλονίκη όπου ορκίστηκε ενώπιον του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ Δημήτρη Τσαλικάκη.  Η απόφαση στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ που υπογράφει ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας αναφέρει:

«Λήξη της θητείας του Διοικητή του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, αρμοδιότητας 4ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας & Θράκης, κ. ΑΔΑΜΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
και διορισμός νέου Διοικητή, κ. ΡΟΥΦΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ».

Διορίζουμε τον κ. ΡΟΥΦΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ του Δημητρίου, με Α.Δ.Τ.: ΑΕ 201739, πτυχιούχο του Μαθηματικού Τμήματος της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κάτοχο
Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Βιοηθική της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης,ως Διοικητή στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, αρμοδιότητας 4ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας & Θράκης του Υπουργείου Υγείας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας Ε.Θ. του Ν. 3528/07, με βαθμό 1Ο , με τριετή θητεία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 του Ν. 4052/2012.

evros-news