Main Menu

Αναβολή ζήτησε η Ξάνθη και να απαγορευτεί στο Κούγια να επέμβει στην εκδίκαση-Εμφανίστηκαν ανώνυμα έγγραφα με ανώνυμο αποστολέα.

Μετά την αναβολή της 19ης Δεκεμβρίου στην υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές έδωσαν κανονικά το παρών το πρωί της Παρασκευής στην ΕΕΑ!

Πιο συγκεκριμένα από τον ΠΑΟΚ είναι οι κ.κ. Μαυρομάτης και Μπίρδας που εκπροσωπούν τον «Δικέφαλο του Βορρά». Από τον Ολυμπιακό είναι οι κ.κ. Καρπετόπουλος και Χατζησαββάογλου, η κα. Σουλούκου αλλά και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς. Το παρών δίνει και ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος είχε κάνει πρόσθετη παρέμβαση για την συγκεκριμένη υπόθεση. Την Ξάνθη εκπροσωπεί ο Γιώργος Στράτος.

Στις 10.21 μπήκαν για την εκδίκαση

Σε εξέλιξη βρίσκεται πλέον η εκδίκαση της υπόθεσης μιας και όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές μπήκαν στην αίθουσα της ΕΕΑ. Θυμίζουμε πως έχουν δοθεί στην ΕΕΑ όλα τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία έχουν σταλεί και σε όλες τις ομάδες που έχουν εμπλοκή στην υπόθεση. Δεδομένα όμως στην σημερινή εκδίκαση θα εμφανιστούν και νέα επιπρόσθετα στοιχεία. Ο Αλέξης Κούγιας για παράδειγμα μαζί με την συνεργάτιδά του και είχαν μεταξύ άλλων κι έγγραφο για τους λόγους σύστασης της Λίγκας και τις υποχρεώσεις των μελών της.

Συμπληρωματικό φάκελο ο Ολυμπιακός!

Στις 10:36 και με την εκδίκαση να βρίσκεται σε εξέλιξη, οι δικηγόροι της ΠΑΕ Ολυμπιακός προσκόμησαν συμπληρωματικό φάκελο με νέα στοιχεία για την συγκεκριμένη υπόθεση!

Ζήτησε αναβολή η Ξάνθη

Αναβολή ζήτησε η Ξάνθη με την αιτιολογία ότι ο Συγγελίδης για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να παρευρεθεί στην εκδίκαση.

Διακοπή της εκδίκασης, για να εξεταστούν τα αιτήματα των εμπλεκόμενων πλευρών!

Μετά την αναβολή της 19ης Δεκεμβρίου, είχαμε την διακοπή της εκδίκασης την Παρασκευή το πρωί ώστε να εξεταστούν και να αποφασίσει η ΕΕΑ κάποια ακόμα αίτηματα που τέθηκαν από τις εμπλεκόμενες πλευρές. Ποια είναι αυτά;

  • Πρώτο αίτημα από πλευράς Ξάνθης, η οποία ζήτησε να αναβληθεί η εκδίκαση μιας και απουσιάζει ο κύριος Συγγελίδης ή έστω να διακοπεί η συνεδρίαση μέχρι τις 14:00 για να δώσει το παρών ο κύριος Συγγελίδης.
  • Δεύτερο αίτημα από πλευράς ΠΑΟΚ αλλά και Ξάνθης. Οι δύο ομάδες ζήτησαν ο Ολυμπιακός να αναπτύξει τις θέσεις του και στη συνέχεια να αποχωρήσει από την συνεδρίαση!
  • Τρίτο αίτημα ξανά από πλευράς ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Να αποβληθεί τελείως από την συνεδρίαση ο Αλέξης Κούγιας. Να μην παρέμβει καθόλου δηλαδή στην εκδίκαση…
  • Τέταρτο αίτημα από πλευράς Ξάνθης. Να ηχογραφηθεί η διαδικασία.

Ανωνυμα έγγραφα κι επιστολές στα χέρια της ΕΕΑ με επιπρόσθετα στοιχεία!

Μεταξύ άλλων έγινε γνωστό πως στην ΕΕΑ έχουν φτάσει ανώνυμα έγγραφα κι ανώνυμες επιστολές! Εχουν σταλεί από άτομο που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του και μένει να δούμε εάν θα γίνουν δεκτά από την ΕΕΑ και φυσικά πόσο αξιόπιστα είναι…