Main Menu

Εντυπωσίασε ο Κωνσταντινος Δασκαλάκης με την ομιλία του στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Πολυτεχνείου Ξάνθης.

Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Αμφιθέατρου 1 του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Δ.Π.Θ., στην Πανεπιστημιούπολη Κιμμερίων Ξάνθης ο διακεκριμένος επιστήμονας και διεθνούς φήμης καθηγητής του ΙΜΤ Κωνσταντίνος Δασκαλάκης έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία όπου το κοινό παρακολούθησε με πολύ προσοχή.

Ο διεθνούς φήμης καθηγητής του ΙΜΤ συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αλεξάνδρα ανέπτυξε και ανέλυσε στο κοινό της Ξάνθης την  Υπολογιστική επανάσταση και πώς οι ψηφιακές τεχνολογίες αλλάζουν τον κόσμο γύρω μας. Μίλησε για αρκετή ώρα για το πόσο σημαντικοί είναι οι αλγόριθμοι στην ζωή μας και στην καθημερινότητα, για το πως πρέπει να ενημερωθούμε για την τεχνολογία αλλά και πως βλέπει το μέλλον της.

Μετά το τέλος της ομιλίας ο διακεκριμένος καθηγητής δέχτηκε ερωτήσεις από το ακροατήριο του στις οποίες απάντησε ενώ δέχτηκε και βράβευση από το Δήμαρχο Ξάνθης.

Εντύπωση έκανε το γεγονός ότι αρκετός κόσμος ο οποίος πήγε να παρακολουθήσει την ομιλία του επειδή δεν χωρούσε στην (μικρή όπως αποδείχτηκε) αίθουσα  του Πανεπιστημίου παρακολούθησε την ομιλία του έξω από την αίθουσα όπου υπήρχαν τηλεοράσεις.

Ομιλία του Καθηγητή του Μ.Ι.Τ. Κωνσταντίνου Δασκαλάκη στην Ξάνθη

Ομιλία του διεθνούς φήμης Κωνσταντίνου Δασκαλάκη, Έλληνα Καθηγητή της Επιστήμης των Υπολογιστών στο Massachusetts Institute of Technology.

Gepostet von Δήμος Ξάνθης am Freitag, 17. Januar 2020