Main Menu

Κακή εμφάνιση και ήττα της Ξάνθης στα Πηγάδια από τον Παναθηναικό.

Την ήττα γνώρισε η Xanthi FC στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής της Super League 1 από τον Παναθηναϊκό στην έδρα της. Στο 9ο φετινό αγώνα πρωταθλήματος στα Πηγάδια, η ξανθιώτικη ομάδα γνώρισε την 4η ήττα της παραμένοντας στους 26 βαθμούς στον σχετικό πίνακα. Το τελικό 0-1 για τους φιλοξενούμενους, διαμορφώθηκε από το γκολ του Μακέντα (50′) με την ξανθιώτικη ομάδα να παραμένει στους 26 βαθμούς. Στο 89′ ο Μπαριέντος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.

Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, στο 13′ το σουτ το σουτ του Μακέντα από το ύψος της περιοχής απέκρουσε σε κόρνερ ο Άμπαντ. Στο 20′ το σουτ του Κοβάσεβιτς κόντραρε και κατέληξε κόρνερ και 35′ το σουτ του ίδιου, πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 39′ μετά από φάουλ του Εντουάρντο, ο Μαλεζάς πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Διούδη. Στην επανάληψη, στο 50′ ο Μακέντα με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 63′ το διαγώνιο σουτ του Κασάδο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Άμπαντ απέκρουσε σε κόρνερ σουτ των φιλοξενούμενων και στο 80′ ο Κάστρο απείλησε με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή με τον Διούδη να βρίσκεται στην πορεία της μπάλας και να μπλοκάρει.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Φωτιάς (ΕΠΣ Πέλλας) με α’ βοηθό τον Ιορδάνη Δημητριάδη (ΕΠΣ Καστοριάς), β’ βοηθό τον Δημήτρη Νατσιόπουλο (ΕΠΣ Μακεδονίας), 4ο διαιτητή τον Δημήτρη Μαλουτά (ΕΠΣ Ημαθίας), διαιτητή VAR τον Τάσο Σιδηρόπουλο (ΕΠΣ Δωδεκανήσου) και διαιτητή ΑVAR τον Λάζαρο Δημητριάδη (ΕΠΣ Μακεδονίας).

XANTHI FC (Γιώργος Παράσχος): Άμπαντ, Σόσα (53′ Μπαριέντος), Μπαξεβανίδης, Μαλεζάς, Καρασαλίδης, Κασάδο, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Στάρτζεον (58′ Τζουρίτσκοβιτς), Εντουάρντο (71′ Φοσέ), Κάστρο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Πούγγουρας, Ινσούα, Σέκεφελντ, Δώνης, Τουχαμί, Ζαχίντ (84′ Αλεξανδρόπουλος), Μπεκ (73′ Ναγκί), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης (67′ Χατζηθεοδωρίδης).