Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Χωρίς να ικανοποιήσει αλλά με ΨΥΧΗ η Ξάνθη 2-2 με τον ΟΦΗ στα Πηγάδια με δραματικό φινάλε.

Σε ένα τρομερό παιχνίδι με δραματικό φινάλε, η Ξάνθη ισοφάρισε δύο φορές τον ΟΦΗ με γκολ του Φοσέ (87’ και 90+1’) και διατήρησε για ακόμα μια αγωνιστική την αγωνία και τον… συνωστισμό στην 6άδα  σε ένα παιχνίδι που πρωταγωνιστής ήταν το VAR.

Ο ΟΦΗ πήρε δύο φορές το προβάδισμα με σκόρερ τον Φιγκεϊρέδο, στο 38’ με πέναλτι και στο 87’, όμως η Ξάνθη ισοφάρισε ισάριθμες παίρνοντας… φωτιά στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς. Ήρωας για τους γηπεδούχους ο Φόσε, που σκόραρε στο 84’ και στις καθυστερήσεις.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι –πλην των δύο σκόρερ- είχε και το VAR, με ένα πέναλτι να υποδεικνύεται και να… ακυρώνεται (λόγω διπλής επαφής) για τον ΟΦΗ με τη βοήθεια του.

XANTHI FC (Γιώργος Παράσχος): Άμπαντ, Μπαξεβανίδης, Σόσα (46′ Καρασαλίδης), Λισγάρας, Κασάδο, Κοβάσεβιτς, Τερκί (46′ Φοσέ), Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς (65′ Ντε Αμορίμ), Εντουάρντο, Κάστρο.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος – Περικλής Παπαπαναγής): Σωτηρίου, Κουτρουμπής (86′ Νάστος), Νέιρα, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο, Βαζ (67′ Μπράουν), Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης.