Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Παραιτήσεις από το Δ.Σ γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης- Αιχμές για μη εμπιστοσύνη μεταξύ των μελών.

Κοινή ανακοίνωση παραίτησης εξέδωσαν ο πρώην αντιπρόεδρος ,ο γραμματέας, ο ταμίας και ο ένας από τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης αφήνοντας αιχμές για τη μη εμπιστοσύνη μεταξύ όλων των μελών του Δ.Σ.

Παρακάτω η ανακοίνωση:

Αξιότιμα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου δημοτικού σχολειού Ξάνθης, ύστερα από πολλή σκέψη και με έντονο το αίσθημα ευθύνης προς τα παιδιά μας αλλά και τα μέλη του Συλλόγου, τους Γονείς και Κηδεμόνες, σας ανακοινώνουμε την παραίτηση μας από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Η εύρυθμη λειτουργία του Δ.Σ. προϋποθέτει την ύπαρξη απόλυτης εμπιστοσύνης μεταξύ των μελών που το απαρτίζουν καθώς και κοινούς ανιδιοτελείς σκοπούς και στόχους που έχουν ως μόνο και κύριο γνώμονα τα παιδιά. Κατά την άποψή μας, τα παραπάνω, δυστυχώς, δεν υφίστανται διόλου ή υφίστανται εν μέρει, γεγονός που προσωπικά δεν μας αφήνει άλλα περιθώρια επιλογής.
Τέλος, αισθανόμαστε βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους Γονείς και Κηδεμόνες που μας τίμησαν δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μας. Τους διαβεβαιώνουμε ότι, προσωπικά πλέον παραμένουμε δίπλα τους και συμπαραστάτες στην καθημερινότητά τους και τις προσπάθειές τους.
Σας ευχαριστούμε πολύ για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας.

Μετά τιμής:

Κάλφα Μαρία ( πρώην αντιπρόεδρος)
Κυριακίδης Δημήτριος (πρώην γραμματέας)
Πάνου Μαρία (πρώην ταμειας)
Τσαβδαρίδου Σωφρονία (πρώην μέλος)