Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
20°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και η “κοροϊδία” με τους Χορηγούς Επικοινωνίας.

Είναι αλήθεια ότι από τον Σεπτέμβριο που στη Ξάνθη ανέλαβε η νέα Δημοτική αρχή έχουμε  γράψει αρκετά θετικά τα οποία έχουν γίνει στην πόλη και είμαστε σίγουροι ότι και στη συνέχεια θα γίνουν πολλά περισσότερα.

Σήμερα όμως με έκπληξη διαβάζουμε τη πρόσκληση που μας αποστέλλει το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης που μας καλεί να προβάλουμε για ακόμη μια χρονιά όλες τις εκδηλώσεις των ΘΛΕ με αντάλλαγμα να τοποθετηθεί το λογότυπο μας στην σελίδα με τους Χορηγούς επικοινωνίας (λογικά στην τελευταία) μαζί με όλα τα ΜΜΕ της Ξάνθης.

Δηλαδή όλη μέρα να τρέχουμε να ξοδεύουμε ατελείωτο χρόνο για να καλύπτουμε όλες τις εκδηλώσεις των ΘΛΕ για να γίνετε η προβολή του καρναβαλιού όχι μόνο στη Ξάνθη αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα (γιατί και τα πιο μεγάλα ΜΜΕ εκτός της Ξάνθης από τα τοπικά θα πάρουνε τις ειδήσεις και θα προβάλουμε με τη σειρά τους το καρναβάλι της πόλης μας) και το αντάλλαγμα…. το τύπωμα ενός λογότυπου.

Κύριοι του Κέντρου Πολιτισμού και δεν απευθυνόμαστε μόνο στον Πρόεδρο Ηλία Ασκαρίδη ο οποίος υπογράφει αν και έχουμε πολλές αμφιβολίες ότι η ιδέα είναι δική του, χωρίς τα ΜΜΕ της Ξάνθης κανείς δεν θα ξέρει το καρναβάλι της Ξάνθης…κανείς δεν θα γνωρίζει τις εκδηλώσεις που θα γίνονται στη πόλη…κανείς δεν θα ενημερωθεί, δεν θα δει και δεν θα μάθει τον ρυθμό και τον παλμό του Ξανθιώτικου καρναβαλιού που κάθε χρόνο εσείς θα πρέπει να επιδιώκετε να γίνει μεγαλύτερο και να το μάθουν όλο και περισσότεροι που αυτό για να γίνει  ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ.

Σας ευχαριστούμε για την “υποστήριξη” για ακόμη μια χρονιά….. αλλά εμείς δεν δεχόμαστε να μας “φτύνουν” και να νομίζουμε ότι βρέχει.