Main Menu

Ακίνδυνη και ανούσια “πέταξε” δύο βαθμούς στη Νέα Σμύρνη η Ξάνθη.

Στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Super League 1 η Xanthi FC αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην αναμέτρηση του Σαββάτου (8/2) στη Ν. Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Στο 12ο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου δεν κατάφερε να σκοράρει κάποιο γκολ στις καλές της στιγμές και το τελικό 0-0 δεν άλλαξε. Με τον τρόπο αυτό η ξανθιώτικη ομάδα έχει 28 βαθμούς πλέον στον σχετικό πίνακα.

Στις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης, στο 3′ το σουτ του Αραμπούλι από το ύψος της περιοχής πέρασε άουτ. Στο 8′ η Xanthi FC έχασε καλή στιγμή όταν μετά από σέντρα του Τζουρίτσκοβιτς, η κεφαλιά του Στάρτζεον πέρασε λίγο άουτ. Στο 12′ ο Κασάδο σταμάτησε τον Αραμπούλι, ενώ στο 15′ το σουτ του τελευταίου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Άμπαντ. Στο 17′ η προσπάθεια του Εμμανουηλίδη δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα και στο 19′ το γύρισμα του Μπαριέντος έδιωξε σε κόρνερ ο Ντομίνγκες με την εκτέλεσή του να φέρνει ένα άστοχο σουτ από τον Τζουρίτσκοβιτς. Στο 31′ το πλασέ του ίδιου βρήκε σε ετοιμότητα τον Κότνικ.

Στο 50′ το φάουλ του Μουλέν πέρασε ανεκμετάλλευτο από Καρασαλίδη και Κάστρο που ήταν προς την πορεία της μπάλας. Στο 51′ ο Κότνικ έπιασε την κεφαλιά του Κάστρο μετά τη σέντρα του Στάρτζεον. Στο 59′ το σουτ του Στάρτζεον μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 62′ ο Σταυρόπουλος έσωσε την ομάδα του μετά την προβολή του προ του Κάστρο κι ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Τερκί μέσα από την περιοχή απέκρουσε σε κόρνερ ο Κότνικ. Στο 69′ ο Κότνικ πρόλαβε τον Κάστρο πριν πάρει κεφαλιά και στην επαναφορά ο Τερκί με δυνατό σουτ δεν βρήκε τον στόχο. Στο 87′ το σουτ του Ντε Αμορίμ δεν είχε ευτυχή κατάληξη και στο 90′ η κεφαλιά του Γρίβα πέρασε άουτ. Στο 91′ ο Ντε Αμορίμ έκανε το σουτ με τον Κότνικ να μπλοκάρει.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (ΕΠΣ Αρκαδίας), με α’ βοηθό τον Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου (ΕΠΣ Αρκαδίας), β’ βοηθό τον Κωνσταντίνο Ψαρρή (ΕΠΣ Ζακύνθου), 4ο διαιτητή τον Παναγιώτη Κουκουλά (ΕΠΣ Λέσβου), διαιτητή VAR τον Εμμανουήλ Σκουλά (ΕΠΣ Θεσσαλίας) και διαιτητή AVAR τον Γιώργο Βρέσκα (ΕΠΣ Πιερίας).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νικόδημος Παπαβασιλείου): Κότνικ, Ρέντζας, Λυμπεράκης, Σταυρόπουλος, Παπανικολάου, Οικονομίδης, Κόρμπος (79′ Μιλόγεβιτς), Τσιλούλης (85′ Γρίβας), Αραμπούλι, Εμμανουηλίδης (88′ Αλί).

XANTHI FC (Γιώργος Παράσχος): Άμπαντ, Τερκί, Κασάδο, Καρασαλίδης, Σόσα, Καμαρά, Στάρτζεον, Μπαριέντος (27′ λ. τρ. Μουλέν), Εντουάρντο, Τζουρίτσκοβιτς (71′ Ντε Αμορίμ), Κάστρο.