Main Menu

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο Βασιλιάς του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού- Μοίρασε δώρα και μίλησε για το καρναβάλι.

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ήταν καλεσμένος  ο Βασιλιάς του Ξανθιώτικου καρναβαλιού. Ο γνωστός πειρατής του Θερμαϊκού φιλοξενήθηκε στην  εκπομπή του Star προβάλλοντας για ακόμη μια φορά το Καρναβάλι της Ξάνθης. Η εκπομπή συνδέθηκε με τη Ξάνθη και το Δήμαρχο  Μανώλη Τσέπελη ο οποίος κάλεσε όλους να παραβρεθούν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή.

Ο Βασιλιάς εκτός των άλλων κέρασε όλα τα άτομα που βρισκόταν στο πλατό με καριόκες από το φημισμένο Ξανθιώτικο Ζαχαροπλαστείο Τζούκας αλλά δώρισε και σε όλα τα παιδιά του Ιδρύματος Ελπίδα μάρτηδες που έφτιαξαν τα παιδιά της Ξάνθης.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο:

Τρίτη 11.02.2020

Ζωντανή σύνδεση με την Ξάνθη και τον Δήμαρχο κ. Εμμανουήλ Τσέπελη. Μας παρουσιάζει τον μεγάλο θεσμό του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, που επί 55 χρόνια "εκπέμπει" ανελιπώς το πολιτιστικό στίγμα της περιοχής. Τα τοπικά έθιμα που αναβιώνουν και η προσπάθεια να προβληθούν σε όλη την Ελλάδα. Μαγευτικές εικόνες από τα δρώμενα.

Gepostet von Αλήθειες με τη Ζήνα am Dienstag, 11. Februar 2020

Τρίτη 11.02.2020

Κοντά μας από τη Θεσσαλονίκη ο σαρωτικός "Πειρατής του Θερμαϊκού", μια από τις πιο δημοφιλείς μορφές της Θεσσαλονίκης, που εκτός από την "κουβέρτα" του περίφημου τουριστικού πλοίου κατακτά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και τον τίτλο του "Βασιλιά του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού"! Ο "Πειρατής" με την επιβλητική κορμοστασιά και το διαπεραστικό βλέμμα δηλώνει λάτρης της παράδοσης και συμμετέχει με χαρά στο Πρόγραμμα των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών. Πάντα στο πλευρό των λιλιπούτειων θαυμαστών του δηλώνει "αληθινός" και προτιμά να εξαντλεί την πειρατική "αγριότητά" του σε παραμύθια για τους μικρούς του φίλους, που πάσχουν από καρκίνο. Οπως λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά: "Εγώ λειτουργώ με ένστικτο. Εγώ είμαι ο κυνηγός, εγώ θα κυνηγήσω αυτά που θέλω". Ενας μοναδικός άνθρωπος με μια ξεχωριστή προσωπικότητα.

Gepostet von Αλήθειες με τη Ζήνα am Dienstag, 11. Februar 2020