Main Menu

Καταγγελία για μια φριχτή δολοφονία αδέσποτου σκύλου-Δίνεται αμοιβή 300 ευρώ.

Ένα ακόμη άτυχο αδέσποτο σκυλάκι βρέθηκε στον δρόμο ενός εγκληματία, βρίσκοντας φριχτό θάνατο. Σύμφωνα με την καταγγελία του Φιλοζωικού Σωματείου Καβάλας «Αίσωπος», το περιστατικό συνέβη στην ευρύτερη περιοχή του Νοσοκομείου της Καβάλας, ενώ το Σωματείο ανάρτησε και φωτογραφίες από την κακοποίηση του σκύλου, για του λόγου το αληθές.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το σκυλάκι χτυπήθηκε στα πλευρά με αιχμηρό αντικείμενο, με αποτέλεσμα να πεθάνει κάτω από φριχτούς πόνους, ενώ κανείς δεν άκουσε ή δεν είδε τον εγκληματία που σκότωσε το αδέσποτο ζώο.

Το Σωματείο ανακοίνωσε, επίσης, ότι δίνεται αμοιβή 300 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον εντοπισμό του δράστη-δολοφόνου.

Η ανακοίνωση-καταγγελία του «Αισώπου»

ΜΥΡΙΣΕ ΠΑΛΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ο Μπόμπη το αδεσποτάκι στις φώτο που το φρόντιζαν η Σμαρώ και ο Αργύρης δεν ζει πια…
Όχι δεν πέθανε από γηρατειά, ούτε από κάποια ασθένεια. Πέθανε με τον πιο φρικτό τρόπο από ανθρώπινο χέρι!!!

Κυνηγήθηκε, εγκλωβίστηκε, χτυπήθηκε στο στέρνο με αποτέλεσμα να σπάσουν τα κόκαλά του να τρυπήσουν τα πνευμόνια του και το πιθανότερο να έπαθε ασφυξία. Για να το αποτελειώσουν το τρύπησαν και στα πλευρά του με αιχμηρό αντικείμενο.

Δεν ζητάμε πια από κανέναν αν είδε κάτι να μιλήσει, γιατί είναι άδικος κόπος… Ξέρουμε ότι κανένας και να έχει δει δεν θα μιλήσει… Απλά να εύχεστε την επόμενη φορά που αυτό το τέρας θα ενοχληθεί από κάτι, αυτό το κάτι να μην είστε εσείς!!!!

Όσο για αυτόν που το έκανε ο Θεός να τον λυπηθεί και όταν θα τελειώνει η ζωή του να μην τελειώσει όπως φριχτά φρόντισε αυτός να τελειώσει η ζωή του Μπόμπη!!!

Καλό ταξίδι Μπόμπη!
Τρέξε ελεύθερος χωρίς να φοβάσαι πια τους ανθρώπους.

kavalapost