Main Menu

Πρεμιέρα για 3 καινούργιες ταινίες στον κινηματογράφο Odeon Ξάνθης τη Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου.

Gretel & Hansel / Γκρέτελ & Χάνσελ

Πριν από πολύ καιρό, σε μια καταραμένη περιοχή, ένα νεαρό κορίτσι (Σοφία Λίλις) και ο μικρότερος αδερφός της (Σάμι Λίκι) αναγκάζονται από την οικογένειά τους να ψάξουν για φαγητό και δουλειά. Αν και ένας ευγενής κυνηγός τους βοηθάει, οι δυο τους περνούν τα όρια και χάνονται σε ένα βαθύ και σκοτεινό δάσος. Όταν ανακαλύπτουν τυχαία ένα πανέμορφο εξοχικό, στο οποίο μένει μόνο μια συμπαθής ηλικιωμένη ονόματι Χόλντα (Άλις Κριτζ), η Γκρέτελ και ο Χάνσελ πιστεύουν πως βρήκαν ένα καταφύγιο. Όμως, τα αμέτρητα κεράσματα της γυναίκας σε μια περίοδο λιμού καθώς και οι παράξενες ψευδαισθήσεις του σπιτιού, δίνουν την υπόνοια πως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Σκηνοθεσία: Οζ Πέρκινς

Πρωταγωνιστές: Σοφία Λίλις, Σάμι Λίκι, Άλις Κριτζ, Τζέσικα ντε Γκόου, Τσαρλς Μπαμπαλόλα

Κατηγορία: Τρόμου, φαντασίας

Καταλληλότητα: K15

Διάρκεια: 1.27’

Like A Boss

Οι καλύτερες φίλες Μία και Μελ (Τίφανι Χάντις και Ρόουζ Μπερν) ζουν την καλύτερη στιγμή της ζωής τους έχοντας τη δική τους εταιρία καλλυντικών που έχουν χτίσει από το μηδέν. Δυστυχώς, τα οικονομικά τους βρίσκονται σε αρκετά άσχημη θέση. H προοπτική μιας προσφοράς εξαγοράς από την Κλερ Λούνα (Σάλμα Χάγιεκ), περιβόητη τιτάνα της βιομηχανίας καλλυντικών, αποδεικνύεται πολύ δελεαστική για να την απορρίψουν, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο τη μακρόχρονη φιλία της Μελ και της Μία. Ο κόσμος της ομορφιάς θα γίνει άσχημος.

Σκηνοθεσία: Μιγκέλ Αρτέτα

Πρωταγωνιστές: Τίφανι Χάντις, Ρόουζ Μπερν, Σάλμα Χάγιεκ, Μπίλι Πόρτερ, Τζένιφερ Κούλιτζ,  Άρι Γκρέινορ, Νατάσα Ρόθγουελ, Τζέσικα Στ. Κλερ, Κάραν Σόνι

Κατηγορία: Κωμωδία

Καταλληλότητα: K12

Διάρκεια: 1.23’

Ciao Italia

Πέντε νεαρά άνεργα, απελπισμένα κορίτσια σχεδιάζουν μία ληστεία. Στα σχέδια τους αναπάντεχα εμπλέκεται μία περίεργη γιαγιά πρώην αντάρτισσα που μένει στο διπλανό διαμέρισμα. Από το πουθενά, ένας παρανοϊκός απόστρατος χωροφύλακας, περιπλέκεται στα πόδια τους. Τα πράγματα μπερδεύονται ακόμη περισσότερο όταν στο ΄΄παιχνίδι΄΄ μπαίνει η δαιμόνια, αδίστακτη ανιψιά, η άπληστη πλαστογράφος αλλά και ένας… περιπτεράς έκπληξη…….. !!! Η ληστεία πέτυχε,……. αλλά ο ασθενής απεβίωσε. Μια τελική αναμέτρηση με απρόσμενο φινάλε αλλά….. πολύ γέλιο… Τρεις γενιές σπουδαίων ηθοποιών ενώνονται σε μια σουρεαλιστική πολιτική κωμωδία που θα φέρει μια νέα πνοή στον σύγχρονο Ελληνικό κινηματογράφο. Το καταξιωμένο εκρηκτικό ελληνικό σχήμα της παγκόσμιας μουσικής, με την ιδιαίτερη χροιά, οι ENCARDIA, διανθίζουν την ταινία με την πλούσια, παραδοσιακή, γεμάτη ενέργεια μουσική της Κάτω Ιταλίας!

Σκηνοθεσία: Γιώργος Παπαθεοδώρου

Πρωταγωνιστές: Ηλίας Λογοθέτης, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Τιτίκα Σαριγκούλη, Νίνα Έππα, Κυριακή Υψηλάντη, Εβίτα Φιτσαντωνάκη, Κατερίνα Χριστοδουλίδου, Στίλβη Ψιλοπούλου, Θοδωρής Ρωμανίδης, Μαρία Ζαχαρή, Γιώργος Λαμπάτος, Κώστας Δράκος, Αλέξης Μαρτζούκος, Γιάννης Παπαθύμιος, Θανάσης Γεωργάκης, Γρηγόρης Αρναούτογλου

Κατηγορία: Κωμωδία

Καταλληλότητα: K

Διάρκεια: 1.35’