Main Menu

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
16°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Σήμερα Τετάρτη η έναρξη των ΘΛΕ με συναυλία της Πέγκυ Ζήνας-Δείτε το πρόγραμμα.

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου

Πλατεία Δημοκρατίας, ώρα 18:30

Επίσημη έναρξη των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2020.Οι εκδηλώσεις ξεκινούν κάθε χρόνο με την αναγγελία της έναρξής από τον δήμαρχο της πόλης. Ντόπιοι, ξένοι, μικροί και μεγάλοι φορούν τη μάσκα του κεφιού και βγαίνουν στους δρόμους για να γλεντήσουν και να χορέψουν.

Ώρα 19:00

Συναυλία Πέγκυ Ζήνα

Ένα μοναδικό σόου, με την Πέγκυ Ζήνα να σαρώνει κυριολεκτικά τη σκηνή, με μοναδικές ερμηνείες που μαγεύουν, με υπέροχα τραγούδια και αστείρευτη ενέργεια. Ένα δυνατό πρόγραμμα, με τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες τόσο δικές της, όσο και άλλων καλλιτεχνών. Μία εξαιρετική ερμηνεύτρια, μια γνήσια λαϊκή φωνή. Με ξεχωριστή μουσική πορεία και λαμπερή παρουσία, με μεγάλο αριθμό επιτυχιών, θα φωτίσει την κεντρική σκηνή με ένα τρόπο διαφορετικό γεμάτο μουσική και πάθος. Καθηλωτική, με ένα πολύ προσωπικό ύφος και επιλεγμένα τραγούδια που αγαπήθηκαν τόσο από την ίδια, αλλά και τους πολυάριθμους θαυμαστές της.

Με σκοπό να έρθει όσο πιο κοντά γίνεται στο κοινό της, η Πέγκυ Ζήνα έρχεται στην Ξάνθημε μια εξαιρετικά προσεγμένη παραγωγή, έχοντας στο πλευρό της συνεργάτες που μαζί χρόνια τώρα, δημιουργούν μοναδικές βραδιές και εμφανίσεις. Έχει σχεδιάσει ένα διαφορετικό, ένα ξεχωριστό πρόγραμμα ειδικά για την μεγάλη γιορτή της έναρξης του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού. Έτσι λοιπόν αναμένεται να ξεσηκώσει και να παρασύρει σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι, προσφέροντας μία μοναδική βράδια αληθινής διασκέδασης. Ξέρει όσο λίγοι καλλιτέχνες, να αγκαλιάζει και να ταξιδεύει το κοινό της, με τα τραγούδια και τις ερμηνείες της. Βαθιά αυθεντική λαϊκή φωνή, κυρίαρχη πάνω στη σκηνή. Και όπως μας λέει η ίδια: «Να περιμένετε αυτό ακριβώς! Στιγμές χαράς, ξεγνοιασιάς, συγκίνησης, αγαπημένα τραγούδια, μεταφορά συναισθημάτων και μια τεράστια αγκαλιά από μένα και τους συνεργάτες μου για μια αξέχαστη βραδιά που θα γεμίσουμε τις ψυχές μας με ρυθμό,μελωδία και αγάπη…!».