Main Menu

Φήμες για ενδιαφέρον αγοράς της ΠΑΕ Ξάνθη από τα αδέρφια Μπίκα που έχουν και την Βέροια.

Σύμφωνα με το gazzeta.gr o Γιώργος και ο Χρήστος Μπίκας, οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες της Βέροιας, έχουν ξεκινήσει επαφές με την Ξάνθη για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών!

Η Ξάνθη είναι η ομάδα με τον μεγαλύτερο ντόρο το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όπως φαίνεται οι εξελίξεις για το μέλλον της τρέχουν. Μετά την τιμωρία της με την αφαίρεση βαθμών, αλλά και το τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Παράσχο, φαίνεται πως θα υπάρξει αλλαγή και στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες,τα αδέρφια Μπίκα, που αυτή την στιγμή κατέχουν και τις μετοχές της Βέροιας, έχουν κάνει γερό μπάσιμο για την αγορά της Ξάνθης! Μάλιστα, οι εν λόγω πληροφορίες κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές και δεν αποκλείεται η συνέντευξη που έχει προαναγγείλει ο Χρήστος Πανόπουλος για το Σάββατο (7/3) να σχετίζεται με αυτό το θέμα.

Εφόσον η υπόθεση προχωρήσει και υπάρξει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας, στο πλάνο των νέων επενδυτών είναι να αναλάβει άμεσα πόστο ο Στέλιος Μαλεζάς αφήνοντας στην άκρη τα ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Να πούμε εδώ ότι η εταιρία που είναι χορηγός στην φανέλα της ακριτικής ομάδας ανήκει στους εν λόγω επενδυτές και πως δεν υπάρχει στα σχέδια τους  καμία πιθανότητα η μεταφορά της ομάδας στην Βέροια από τη πόλη της Ξάνθης.