Main Menu

Εργασίες της Εγνατίας οδού για 13 πλευρικούς σταθμούς διοδίων.

«Η Εγνατία Οδός Α.Ε. ανακοινώνει ότι κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου εκτελούνται εργασίες κατασκευής Πλευρικών Σταθμών Διοδίων, Μετωπικών Σταθμών Διοδίων και βρίσκονται σε εφαρμογή προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ειδικότερα, κατασκευάζονται:
οι Πλευρικοί Σταθμοί Διοδίων με αποκλεισμό της κυκλοφορίας κλάδων των κάτωθι κόμβων:
Α/Κ Ανατ. Σιάτιστας
Α/Κ Χαλάστρας
Α/Κ Προφήτη
Α/Κ Βρασνών – Ασπροβάλτας
Α/Κ Ελευθερούπολης
Α/Κ Αγίου Ανδρέα
Α/Κ Βαφέικων
Α/Κ ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής,
οι Πλευρικοί Σταθμοί Διοδίων χωρίς αποκλεισμό της κυκλοφορίας, στους κάτωθι κόμβους:
Α/Κ Παναγίας
Α/Κ Βαγιοχωρίου
Α/Κ Γαληψού/Ορφανίου
Α/Κ Μουσθένης
Α/Κ Μέστης,

Οι Μετωπικοί Σταθμοί Διοδίων:
οι Μετωπικοί Σταθμοί Διοδίων Σιάτιστας και Αρδανίου,
στον Κάθετο Άξονα Α1 “Α/Κ Αξιού – Εύζωνοι” οι Πλευρικοί Σταθμοί Διοδίων στον Α/Κ Πολυκάστρου, με αποκλεισμό της κυκλοφορίας κλάδων.

Η Εγνατία Οδός ζητάει «την κατανόηση των οδηγών για την προσωρινή όχληση και συστήνουμε την ιδιαίτερη προσοχή τους στο να ακολουθούν την εγκατεστημένη σήμανση των κυκλοφοριακών διευθετήσεων και να τηρούν τα όρια ταχύτητας».

Για πληροφορίες σχετικά με τις κυκλοφοριακές συνθήκες επί της Εγνατίας Οδού μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ. 1077.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για εργασίες αποκατάστασης
Εν τω μεταξύ, χθες, η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης έκανε γνωστή την έκδοση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αφορούν την τοποθέτηση εργοταξιακής σήμανσης και τον αποκλεισμό της Εγνατίας Οδού Ηγουμενίτσας – Κήπων, από την χ.θ. 583+500 έως την 582+800 (ρεύμα προς Ηγουμενίτσα), τμήματος οδού που αστυνομεύονται από το Τ.Τ. Κομοτηνής, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης φθορών οδοστρώματος, το χρονικό διάστημα από 11-03-2020 έως και 16-03-2020.

Οι ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την χ.θ. 583+500 έως την 582+800 (ρεύμα προς Ηγουμενίτσα), τμήματος οδού της Εγνατίας Οδού, κατά μήκος των οποίων σε προκαθορισμένα σημεία θα αποκλειστεί η δεξιά (αργή) λωρίδα κυκλοφορίας & η Λωρίδα Έκτακτής Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την αριστερή (γρήγορη) λωρίδα κυκλοφορίας και σε προκαθορισμένα σημεία θα αποκλειστεί η αριστερή (γρήγορη) λωρίδα κυκλοφορίας και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την δεξιά (αργή) λωρίδα κυκλοφορίας.

Οι εργασίες να εκτελούνται μόνο κατά την διάρκεια της ημέρας και σε καμία περίπτωση να μην διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε ολόκληρο το πλάτος της οδού.