Main Menu

Ευχάριστα νέα-Ο πρώτος ασθενής με κορωνοϊό πήρε εξιτήριο απ’ το Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης!!!

Επιτέλους και κάτι αισιόδοξο στην μαυρίλα, την απόγνωση και την κατάθλιψη που ζούμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα με την φοβερή υγειονομική κρίση του κορονοϊού. Πήρε εξιτήριο σήμερα απ’ το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ένας ασθενής με κορονοϊό που νοσηλευόταν σε αυτό εδώ και ημέρες. Είναι ο πρώτος που κάνει την αρχή και ευχόμαστε να ακολουθήσουν οι υπόλοιποι.

Παράλληλα, ένας ακόμα βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου έδωσε επί ημέρες την “μάχη” και βγήκε  μέχρι στιγμής νικητής. Τα δυο αυτά αισιόδοξα μηνύματα και τις ευχάριστες ειδήσεις, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο ίδιος ο εκπρόσωπος του ΕΟΔΥ  καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την καθιερωμένη επίσημη ενημέρωση που γίνεται στις 6 το απόγευμα. Έκανε ειδική αναφορά στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και την θετική έκβαση των δύο περιστατικών και φυσικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζόμενους, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, άλλες ειδικότητες, διοικητικό προσωπικό και όσους συμμετέχουν στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στο Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης, το οποίο αποτελεί Νοσοκομείο Αναφοράς για όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο στρατιωτικός μουσικός αυτός που πήρε εξιτήριο

Εξιτήριο πήρε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στην Αλεξανδρούπολη και γενικότερα στον Έβρο, ο στρατιωτικός Κωνσταντίνος Κάλλιας, αφού πέρασαν δυο εβδομάδες από την είσοδο του στο νοσοκομείο και αφού όλες οι εξετάσεις και τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε πριν πάρει εξιτήριο, βρέθηκαν απόλυτα καθαρές. Γράφουμε το όνομα του, επειδή ο ίδιος είχε δημοσιοποιήσει πως είναι το πρώτο κρούσμα στην περιοχή μας.

evros-news