Main Menu

Σπύρος Τσιλιγγίρης για επίσκεψη Χαρδαλιά: ” Είχα προτείνει η σύσκεψη να γίνει στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Ξάνθης για αποφυγή συνωστισμού”.”

Παρευρέθηκα σήμερα στην Σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Μύκης παρουσία του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά και των αρμόδιων τοπικών φορέων με σκοπό την αξιολόγηση της κατάστασης και της κατάθεσης προτάσεων έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικότερα η εξάπλωση του Covid-19 στον ορεινό όγκο της ΠΕ Ξάνθης .

Ο κ. Χαρδαλιάς άκουσε με προσοχή τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις όλων των παρευρισκόμενων και τόνισε για ακόμα μια φορά ότι προτεραιότητα της παρούσας Κυβέρνησης είναι ο Άνθρωπος και η προστασία της Δημόσιας Υγείας , επισημαινόντας ότι θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για να βγούμε αλώβητοι από αυτήν την κρίση .

Δέον να σημειωθεί ότι ενώ είχα κατ’επανάληψη προτείνει να πραγματοποιηθεί η σύσκεψη σε χώρο μεγαλύτερο από αυτόν του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μύκης όπως για παράδειγμα το αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Ξάνθης δεν εισακούστηκα με αποτέλεσμα να υπάρξει συνωστισμός στο χώρο της σύσκεψης , η εικόνα της οποίας είναι σίγουρα προς αποφυγήν αλλά όχι η ουσία της η οποία έδειξε για ακόμα μια φορά την ετοιμότητα της Κυβέρνησης στη Διαχείριση Κρίσεων