Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Αντιδράσεις για την απόφαση του Χ.Μέτιου να δώσει σε εταιρεία εκτός Ξάνθης την τροφοδοσία των Φοιτητών που είναι σε καραντίνα.

Πολλές αντιδράσεις υπάρχουν κυρίως  από επαγγελματιές Ξανθιώτες που διατηρούν εταιρείες catering στην πόλη της Ξάνθης για την απόφαση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου να δώσει την ανάθεσης υπηρεσίας catering για την τροφοδοσία των φοιτητών που βρίσκονται σε καραντίνα σε Ξενοδοχεία της Ξάνθης  σε εταιρεία που έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη και υποκατάστημα στην πόλη της Κομοτηνής.

Είναι πολύ λογική η αντίδραση των επαγγελματιών όπου ειδικά σε μια τέτοια περίοδο που σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις πλήττονται να μην υπάρχει ίση μεταχείριση από την Περιφέρεια ΑΜΘ και συγκεκριμένα από τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο για τις επιχειρήσεις όλων των Νομών της ΑΜΘ.

Είναι αλήθεια ότι ο Νομός Ξάνθης ήταν γενικά πάντα σε δεύτερη μοίρα για το Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και για τα όσα χρόνια είναι σε αυτή τη θέση κάτι το οποίο δεν είχε συμβεί ποτέ επί Γιώργου Παυλίδη. Παρόλα αυτά δεν έχουμε καμία αντίδραση-θέση για το συγκεκριμένο θέμα ούτε και από το Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη που κανονικά θα έπρεπε να δείχνει ενδιαφέρον και να στηρίζει με τέτοιες αποφάσεις τις  επιχειρήσεις της Ξάνθης.

Ακούστε όλα όσα είπε ο Μπάμπης Χατζημεστής ιδιοκτήτης εταιρείας catering στη Ξάνθη στον ραδιοφωνικό σταθμό Super88 radio και το Γιάννη Κοκκαλίδη: