Main Menu

Ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι στο Δροσερό Ξάνθης- Χαρδαλιάς: “Μόλις έχουμε αποτελέσματα θα αποφασίσουμε για μέτρα”

Πρίν από λίγο ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι στην οικισμό του Δροσερού Ξάνθης από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και παρουσία του ίδιου του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 335 δειγματοληψιές σε κατοίκους του Δροσερού και τα αποτελέσματα αναμένονται να έχουν βγει η σήμερα το βράδυ η αύριο το πρωί.

Σε δηλώσεις του ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έξω από το Δημαρχείο Ξάνθης μετά την ολοκλήρωση τις δειγματοληψίας στο Δροσερό ανέφερε τα εξής:

Δεν χρειάζεται άγχος και πανικός, δεν είναι ώρα για συνωμοσιολογίες ούτε και για θεωρίες. Κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια όχι μόνο για τη Ξάνθη αλλά για ολόκληρη τη χώρα.Έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία και με το Δήμαρχο Ξάνθης και με τον Περιφερειάρχη.Ότι μέτρο παίρνουμε είναι για να αποφύγουμε την εξάπλωση και να διαφυλάξουμε τη δημόσια Υγεία. Τα αποτελέσματα για τους κατοίκους του Δροσερού αν δεν είναι έτοιμα σήμερα το βράδυ σίγουρα θα τα έχουμε αύριο το πρωί.  Όλα τα μέτρα είναι ανοιχτά αναλόγως με τα αποτελέσματα.Πρέπει όλοι να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα και να μείνουμε στο σπίτι”