Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
11°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Η Γραμμή του κατοίκου της ΔΕ Σταυρούπολης για την περίοδο της πανδημίας.

Από τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2020, στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης των κοινωνικών προβλημάτων που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού COVID-19, οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης και συγκεκριμένα των οικισμών των Τοπικών Κοινοτήτων Σταυρούπολης, Κομνηνών, Γέρακα, Δαφνώνα, Νεοχώρι, Πασχαλιάς και Καρυοφύτου, μπορούν να καλούν στον αριθμό τηλεφωνικής επικοινωνίας 2542022141 για την εξυπηρέτηση τους.
Επικοινωνήστε μαζί μας για την αντιμετώπιση αναγκών και την υποστήριξη στην επίλυση προβλημάτων που ανακύπτουν καθημερινά από την πανδημία, αλλά και για να αντλήσετε χρήσιμες πληροφορίες για δράσεις και μέριμνες του Δήμου Ξάνθης προς τους πολίτες του.
H υπηρεσία θα λειτουργεί για όλες τις ημέρες που διαρκεί η πανδημία του κορονοϊού COVID-19, όλο το εικοσιτετράωρο.
Ο καλών από το σταθερό δίκτυο του ΟΤΕ θα χρεώνεται με αστική χρονοχρέωση. Για τις κλήσεις από τα λοιπά δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας εφαρμόζονται οι εκάστοτε ισχύουσες χρεώσεις του κάθε παρόχου.
Οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης μπορούν να νιώθουν ασφαλείς και σίγουροι ότι ο Δήμος είναι δίπλα τους καθημερινά, με ειδική γραμμή επικοινωνίας, έτοιμος να ανταποκριθεί στις κλήσεις και τις ανάγκες τους, για όσο “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ”.