Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Καβάλα: Ξαφνικός θάνατος για 26χρονο αθλητή που είχε πάει για τζοκινγκ.

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Καβάλας ο θάνατος ενός 26χρονου αθλητή από την περιοχή του Δήμου Παγγαίου φέρεται να έχασε τη ζωή του ενώ βρίσκονταν σε διαδικασία ατομικής άθλησης. Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης κι ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της πόλης μας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ήταν σε προπόνηση (τρέξιμο) μαζί με φίλους του.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο άτυχος νέος που έχασε την ζωή του την ώρα του τζόκινγκ ήταν 26 ετών κάτοικος δημοτικής ενότητας του Δήμου Παγγαίου και ο θάνατος του οφείλεται  σε παθολογικά αίτια.

Ο λόγος για τον 26χρονο Μάνο Καζαντζόγλου που είχε καταγωγή από το Παλιοχώρι και τη Νικήσιανη και ασχολούνταν ενεργά με το ποδόσφαιρο. Έπαιξε στον ΑΣ «Παγγαίο» αλλά και τρία χρόνια στον Σύλλογο της Ένωσης Παγγαιϊκού «Δρυάδας» σε θέσεις βασικού.

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο 26χρονος ζούσε στην Κομοτηνή, όντας φοιτητής στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής (ΤΕΦΑΑ).

Παράλληλα, αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ενώ είχε αναλάβει και χρέη προπονητή σε Τμήμα της Ακαδημίας του εκεί Συλλόγου. Επίσης, είχε «περάσει» και από την «Αναγέννηση» Θρυλορίου (ΕΠΣ Κομοτηνής).

kavalapost