Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
13°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Θράκη: Νεκρός ανασύρθηκε νεαρός μέσα από ποταμό.

Η σορός ενός νεαρού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, ανασύρθηκε το μεσημέρι από τον ποταμό Έβρο, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε κεντρικό επίπεδο, με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.

Η σορός εντοπίστηκε αρχικά από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή της Μάνδρας Σουφλίου να είναι… σκαλωμένη μέσα στον ποταμό. Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σουφλίου και έφτασαν στο σημείο πέντε πυροσβέστες, ενώ χρειάστηκε και η βοήθεια της ΕΜΑΚ με ειδική λέμβο, προκειμένου να ανασύρουν το νεκρό.

Σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση των Αρχών, ο νεκρός είναι πρόσφυγας ή λαθρομετανάστης που επιχείρησε να περάσει από την τουρκική πλευρά στην Ελλάδα και έπεσε προφανώς σε κάποια από τις πολλές “παγίδες” που υπάρχουν σε διάφορα σημεία του ποταμού Έβρου, με ξαφνική αύξηση του βάθους ή με διάφορους κορμούς και ολόκληρα δέντρα που βρίσκονται στην κοίτη. Ο θάνατος του πρέπει να επήλθε πριν από ημέρες και τώρα που πέφτει η στάθμη των νερών λόγω καλοκαιριού, η σορός του φάνηκε από την ελληνική όχθη.

Απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη από τον ιατροδικαστή Παύλο Παυλίδη.

evros news