Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
20°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Με το “αριστερό” η Ξάνθη στα play out-Έχασε με 1-0 μέσα στο Βόλο.

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα Play Out της Super League 1 η Xanthi FC. Στα πλαίσια της “πρεμιέρας” της για την 2η αγωνιστική, το Σάββατο (13/6) το βράδυ έχασε με 1-0 από τον ΝΠΣ Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Το γκολ που έκανε τη διαφορά το σημείωσε ο Τσαούσης (45+2′) και η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου παρέμεινε στους 18 βαθμούς.

Στο 12′ το σουτ του Μαξ έξω από την περιοχή πέρασε άουτ. Στο 15′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Εντουάρντο ο Λισγάρας πήρε την κεφαλιά αλλά ο Γκουαροτσένα απομάκρυνε με κεφαλιά πριν την γραμμή τέρματος. Στο 19′ σε σέντρα του Μάντζη, ο Γκουαροτσένα έκανε το σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Άμπαντ. Στο 32′ ο Καρασαλίδης πήρε την κεφαλιά από την εκτέλεση φάουλ του Κοβάσεβιτς αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 36′ ο Ζοάο σούταρε έξω από την περιοχή με τον τερματοφύλακα της Xanthi FC να μπλοκάρει εύκολα. Στο 42′ μετά από όμορφη επιθετική ανάπτυξη από αριστερά, η μπάλα κατέληξε στον Κοβάσεβιτς με την προσπάθειά του να βρίσκει σε αμυντικό και να αποκρούει σε κόρνερ. Στο 43′ η νέα κεφαλιά του Λισγάρα μετά το κόρνερ του Κοβάσεβιτς πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Μελίσσα. Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους ο Τσαούσης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Στο 51′ το σουτ του Φερράρι δεν βρήκε στόχο κι ένα λεπτό αργότερα κι αυτό του Τσοκάνη. Στο 62′  η προσπάθεια του Ζοάο κατέληξε σε κόρνερ από την απόκρουση του Άμπαντ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Άγγελος Ευαγγέλου (ΕΠΣ Αθηνών), με α’ βοηθό τον Αντώνη Καρατζίκα (ΕΠΣ Αθηνών), β’ βοηθό τον Άγγελο Ζήρδα (ΕΠΣ Αθηνών), 4ο διαιτητή τον Δημήτρη Μαλουτά (ΕΠΣ Ημαθίας), διαιτητή VAR τον Αναστάσιο Σιδηρόπουλο (ΕΠΣ Δωδεκανήσου) και διαιτητή AVAR τον Πολυχρόνη Κωσταρά (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Στέφανος Ξηροφώτος): Μελίσσας, Διαμάντης, Οικονόμου, Φερράρι, Ντεντάκης, Μαξ, Ζοάο (80′ Λύρατζης), Γκουαροτσένα, Μάντζης (93′ Μάντσης), Τσαούσης (89′ Μπαλογιάννης), Τσοκάνης.

XANTHI FC (Νίκος Καραγεωργίου): Άμπαντ, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Κοβάσεβιτς (70′ Μουλέν), Καμαρά (53′ Τερκί), Στάρτζεον, Ντε Αμορίμ (70′ Τζουρίτσκοβιτς), Φοσέ (53′ Κάστρο), Εντουάρντο (30′ λ.τρ. Μπαριέντος).