Main Menu

Στο παζάρι της Ξάνθης επικεφαλείς τριών δημοτικών παρατάξεων.

Οι επικεφαλής των 3 δημοτικών παρατάξεων «ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» Σάββας Μελισσόπουλος, «Πολίτες ΓΙΑ ΤΗΝ Ξάνθη» Γιώργος Χατζηθεοδώρου και «Νέα ΞΑΝΘΗ» Πασχάλης Λύρατζης, βρέθηκαν εχθές στο Παζάρι της Ξάνθης και κοντά στους ανθρώπους του, που το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζουν έντονα προβλήματα, λόγω των αλλοπρόσαλλων λύσεων που έχουν δοθεί μέχρι σήμερα και αφορούν τη λειτουργία του.
Υπήρξε επικοινωνία με όλους τους μικροπωλητές, οι οποίοι τόνισαν την αγωνία και την αβεβαιότητά τους για τη λειτουργία των λαϊκών αγορών και τόνισαν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ενημερώθηκαν όλοι οι μικροπωλητές και παραγωγοί πως οι 3 δημοτικές παρατάξεις έχουν καταθέσει προς το Δήμαρχο Ξάνθης μία εμπεριστατωμένη πρόταση για τη λειτουργία του παζαριού μας, αλλά και τη διάθεση των νωπών αγροτικών προϊόντων, αλλά και προτάσεις στήριξης όλων των επιχειρηματιών της πόλης μας, οι οποίες δεν έγιναν αποδεκτές ούτε καν για συζήτηση.
Και οι 3 επικεφαλής τόνισαν προς πάσα κατεύθυνση πως θα είναι παρόντες, παρά τον ιδιότυπο αποκλεισμό που προσπαθεί να επιβάλει ο Δήμαρχος Ξάνθης, με προτάσεις που θα αποσκοπούν στην έμπρακτη στήριξη του οικονομικού και κοινωνικού ιστού της πόλης μας.

Ξάνθη 4 Ιουλίου 2020

Σάββας Μελισσόπουλος
“Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ”

Γιώργος Χατζηθεοδώρου
“Πολίτες για την Ξάνθη”

Πασχάλης Λύρατζης
“Νέα Ξάνθη”